DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA BELEDİYESİ, ‘EĞİTİM KENTİ TUZLA’ MOTTOSUYLA OKULLARA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “TUZLA’DA HER ÇOCUK IŞIL IŞIL PARLAYACAK”

Yunus Emre Ortaokulu’nda Konferans Salonu Açılış Töreni ve Kurum Geliştirme Toplantısı Düzenlendi. Açılışta Konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Geleceğimiz, Gençlerimizdir. Onların Gelecekte Işıl Işıl Parlayabilmeleri İçin Günümüzde Doğru ve Erişebilir Eğitim Almaları Lazım. Eğitim Kenti Tuzla’da Her Çocuk Işıl Işıl Parlayacak” Dedi.

Tuzla Belediyesi’nin İlçede Faaliyet Gösteren Okullara Desteği Aralıksız Devam Ediyor. ‘Eğitim Kenti Tuzla’ Mottosuyla İlçedeki Tüm Okulların İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Çalışmalarını Sürdüren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Genelinde Çocukların Daha İyi Bir Ortamda Eğitim Alabilmeleri İçin Bağışçıların Destekleriyle, Yunus Emre Ortaokulu’nda Yapımı Tamamlanan Konferans Salonunun Açılışını Gerçekleştirdi. Törene, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Nexans Türkiye Genel Koordinatörü Atilla Kurtiş ve Diğer Bağışçılar Katıldı. Törenin Ardından Öğretmen ve Öğrencilerin Hazırladıkları Konser Katılımcılara Sergilendi. Konser Sonrası Firma Yetkililerine Plaket Sunumu Gerçekleştirildi. Daha Sonra Öğretmenlerle Bir Araya Gelen Başkan Yazıcı, Bir Süre Sohbet Ederek Fikir Alışverişinde Bulundu.

“TUZLA’DA HER ÇOCUK IŞIL IŞIL PARLAYACAK, BİZ BUNUN İÇİN VARIZ”
Açılışta Konuşan Başkan Yazıcı, “Eğitim, Bir Milletin Can Damarını Oluşturur. Biz de Bu Damarı Diri Tutmak ve Kan Akışını Sağlamak İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz. Geleceğimiz, Gençlerimizdir. Onların Gelecekte Işıl Işıl Parlayabilmeleri İçin Günümüzde Doğru ve Erişebilir Eğitim Almaları Lazım. Eğitim Kenti Tuzla’da Her Çocuk Işıl Işıl Parlayacak, Biz Bunun İçin Varız. Okulumuza Kurulan Konferans Salonunun Herkese Hayırlı Olmasını Diliyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ’NİN ORGANİZE ETTİĞİ TOPLU İŞ GÖRÜŞMESİNDE 38 KİŞİ AMAZON’DA İŞE BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP