DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA BELEDİYESİ FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

“TUZLALI FOTOĞRAF SEVDALILARI İLE BALAT’A GELDİK”

Tuzla Belediyesi ‘Benim Kadrajım’ Uygulamalı Fotoğrafçılık Eğitimleri Başladı. Kursiyerler, Tuzla Belediyesi’nde Verilen Teorik Eğitimlerin Ardından, Fotoğraf Sanatçısı Bahadır Emre Bozkurtlar Eşliğinde İstanbul’un Tarihi Yerlerini Fotoğraflamak Üzere Yola Çıktı. İlk Durak İse Balat Oldu.

Tuzla Belediyesi’nin Sosyal ve Katılımcı Belediyecilik Anlayışı İle Uygulamaya Aldığı Projelere Bir Yenisi Daha Eklendi. Tuzla Belediyesi ‘Benim Kadrajım’ Uygulamalı Fotoğrafçılık Eğitimleri Başladı. Düzenlenen Eğitime Katılan 40 Tuzlalı, İlk Önce Sınıfta Teorik Fotoğrafçılık Eğitimi Aldı. Teorik Eğitimlerden Sonra Pratik Eğitim İçin Fatih İlçesinin Balat Mahallesi’ne Gitti.  Fotoğraf Sanatçısı Bahadır Emre Bozkurtlar Eşliğinde Gerçekleştirilen Eğitimlerde Kursiyerler, Fotoğraf Çekmenin İnceliklerini Öğrendiler. Programa Servisle Giden Tuzlalılar, Vapurda da Fotoğraf Çekmenin Keyfini Yaşamak İçin Dönüş Yolunu Vapur İle Gerçekleştirdiler. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Destekleri İle Gerçekleştirilen Uygulama Kapsamında İstanbul’un Tarihi Noktalarında Pratik Eğitimler Düzenlenecek.

“TUZLALI FOTOĞRAF SEVDALILARI İLE BALAT’A GELDİK” 

Eğitimlere Eşlik Eden Fotoğraf Sanatçısı Bahadır Emre Bozkurtlar,” Tuzla Belediyesi, ‘Benim Kadrajım’ Fotoğraf Ekibi Olarak, İlk Önce Sınıfta Teorik Eğitimimizi Bitirdik. Daha Sonra Tuzlalı Fotoğraf Sevdalıları İle Birlikte Balat’a Geldik. Balat’ta Çok Güzel Uygulamalı Fotoğraf Eğitim Çalışmamızı Gerçekleştireceğiz. Çok Eğleneceğiz. Çay İçip Simit Yiyeceğiz. Beraber Güzel Vakit Geçireceğiz. Bu Etkinlikler Her Ay Gerçekleştirilecek. Sizleri de Aramızda Görmeyi Çok Arzu Ediyoruz” Dedi. Eğitim Etkinliğine Katılan Bir Tuzlalı İse,” Tuzla Belediyesi Benim Kadrajım Ekibi Olarak İlk Önce Teorik Eğitimler Aldık. Daha Sonra Balat’ta Bulunan Tarihi Yerleri Gezip, Bahadır Hocamız İle Birlikte Farklı Bakış Açıları Yakaladık” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ’NDEN MEHMET AKİF ERSOY’A ANLAMLI ANMA

HIZLI YORUM YAP