DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI, EVİNDE YATALAK HASTASI OLAN ANNELERİ DE UNUTMADI

İlçemizde Yaşayan, Evinde Engelli ve Yatalak Hastası Olan Vefakar Anneleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Özel Çocuklar Komisyonundan Sorumlu Gönüllü Filiz Saltan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kent Gönüllüleri Yemekte Ağırladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Programa Katılan Tüm Anneler İle Tek Tek Sohbet Ederek Evlatlarının Hastalıklarını ve Yaşadıkları Sıkıntıları Dinledi. “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Olarak Her Zaman Yanınızdayız” Diyen Dr. Fatma Yazıcı, Günün Anısına El Sanatları Komisyonu Tarafından Üretilen Hediyeler İle Karanfil Hediye Etti. 

İLK VE SON OLMAYACAK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Yemekte Yaptığı Konuşmada Bu Organizasyonlara Devam Edeceklerini Vurguladı. Dr. Fatma Yazıcı, “Bu Organizasyonu Yapmayı Uzun Zamandır Planlıyorduk. Bu Buluşma İlk ve Son Olmayacak. Evde Kapalı Kalmanızı İstemiyoruz. Bütün Anneler Eli Öpülesidir Ama Sizler Özel Annelersiniz. Sizler Fedakar, Cefakar Annelersiniz. Sizlerin Bir Nebze Olsa da Yükünü Hafifletmek, Soluk Aldırmak, Değişik Hava Solutmak, Yanınızda Olduğumuzu Hissettirmek İstiyoruz. Sizin Hayallerinizi, Yapmak İstediklerinizi Bilirsek Sizin İçin Bir Şeyler Yapmak Bizim İçin Büyük Bir Mutluluk Olur. Bütün Annelerimiz Kıymetli Ama Sizlerin Yükü Çok Ağır. Bir Yatağa Bağımlı Hasta İle Sürekli Evde Bulunmak Elbette Anne Olunca Kolay Ama Onun Getirdiği Ağırlıkları Hafifletmek Hepimizin Görevi. İnşallah Bundan Sonra Belli Aralıklarla Bu Tür Organizasyonlarda Bir Araya Gelelim, Yüklerimiz Paylaştıkça Hafifleyecektir. Dünyanın Gerçekten Ağır İmtihanları Var. Birlikteliğimizin Zor Günlerde de Devam Etmesi Bizi Mutlu Eder. Sizin Yükünüzün Hafiflemesi de Bizleri Mutlu Eder. Bu Yönde Çalışmalarını Sürdüren Komisyondaki Arkadaşlarıma Çok Teşekkür Ederim. Onlar Sürekli Sizinle İrtibata Halinde Olmaya Çalışıyor ve Sürekli Sizin İhtiyaçlarınızı Arzu ve İsteklerinizi Bizlere İletiyorlar. Onlar Bizim Gören Gözümüz. Bu Bakımdan Sizinler İrtibatımızı Sağladıkları ve Emek Verdikleri İçin Kendilerinden Allah Razı Olsun” Dedi.

YÜKÜNÜZÜ HAFİFLETMEK İSTİYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Konuşmasına Şu Şekilde Devam Etti: “Biliyorum Evde Bütün Yük Zaten Kadınlarda Ama Böyle Sorumluluklar Olduğunda da Kadının Evdeki Sorumluluğu ve Yükü Artıyor. Bu İmtihanları Verirken Birlikte Dayanışma Halinde Olmak, Birilerinden Güç Almak, Her Şeyi Sırtlanmamak Adına Buradayız. Çünkü İnsan Bazen İçine Gömülüyor ve Kimseye Bir Şey Anlatmadan O Yükü Omuzlayıp Götürmeye Çalışıyor. Lakin Bir Müddet Sonra Bir Takım Yorgunluk ve Depresyon Belirtileri Ortaya Çıkıyor. Bu Yönden Lütfen İçinize Kapanmayın. Yardıma İhtiyacınızın Olduğu Anda Yardım İsteyin ve Bu Yükü Paylaşmaya Çalışın. Eşinizle, Dostunuzla, Belediyemizle, Gönüllülerimizle Bu Yükü Hafifletmeye Çalışalım. Bize Emanet Olan Hastalarımızı İnşallah En Güzel Şekilde Bakıyor Olmanın da Mutluluğunu Hep Birlikte Yaşayalım”

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KARADENİZ KÜLTÜRÜ, TUZLA 12. HAMSİ ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP