DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI, FİLE ÇANTA YAPIMI KURSU DÜZENLİYOR

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, El Sanatları Atölyesi’nde Düzenlediği Kurs İle Kadınlara Yeni Bir Gelir Kapısı Araladı. Kadınların İster Atölyede İsterse Evinde Üreterek Gelir Elde Etmesine Olanak Sağlayan Kursa İlk Etapta İhtiyaç Sahibi Kadınlar Kısa Mesaj İle Davet Edildi. İsteyen Her Kadının Katılabildiği Kursta Ekonomik Değeri Yüksek ve Çevreyi Koruyan Bir Proje Başarıyla Uygulanıyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Planlamasından İtibaren Her Sürecini Yakından Takip Ettiği Kurstan Özellikle Sosyal Açıdan Dezavantajlı Ailelerin Yararlanmasını Teşvik Ediyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Kayıtlı ‘Özel Çocuklarımız’ın Annelerine File Çanta Yapımı Öğretildi. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Kursiyerleri de Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesi’nde File Çanta Yapımı Kursu’na Katılarak File Yapımını Öğrendi ve İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Verdi.

ÖNCELİKLE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN BÜTÇESİNE KATKI SAĞLIYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Poşetlerin Ücretli Satışının Ardından File Çantaya İhtiyaç Arttı. Çevreci ve Daha Uzun Süre Kullanım Ömrü Olan File Çantaların Üretimi Konusunda Kurs Düzenledik. Öncelikle İhtiyaç Sahibi Kadınlarımızın Ama İsteyen Her Kadının Katılabildiği Bir Kurs Düzenledik. İhtiyaç Sahibi Ailelerimize Hem Balık Nasıl Tutuluru, Hem de Tuttukları Balıkları Nasıl Değerlendireceklerini Öğrettik. Biz de Mutlu Olduk, Onlar da Üretmenin Hazzı İle Mutlular. File Çantaları Atölyemiz veya Evlerinde Ördürerek Kadınlarımıza Gelir İmkanı Sağlıyoruz” Dedi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesi’nde File Çanta Yapımı Kursu’ndan Faydalanmak İsteyen Kadınlar, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı Ziyaret Edebilir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİLİK YAPAN GÖNÜLLER, YARDIMLAŞMADA MESAFE TANIMIYOR

HIZLI YORUM YAP