$%
€%
%
%
%
฿%
Ξ%
Tuzla Belediyesi, Sivrisinek ve Karasineklerle Mücadeleye Kaynağında Devam Ediyor. Ekim-Şubat Ayları Arasında Ergin (Yetişkin) Sineklerin Soğuk Havalardan Kaçarak Yaşamlarını Devam Ettirdikleri Rögarlarda İlaçlama Yapan Tuzla Belediyesi, Mart-Eylül Döneminde Sivrisineklerin Üreme Alanı Sulu Ortamlarda ve Karasineklerin Üreme Ortamı Organik Atıklarda Larvasit Mücadelesini Sürdürüyor. Tuzla Belediyesi, Haziran-Ağustos Döneminde İse Ergin Sineklerle Mücadelesini Akşam Saatlerinde Uçkun Mücadelesi Şeklinde Sürdürecek.
ÜREME KAYNAKLARI DOĞRU ZAMANDA İLAÇLANIYOR
Tuzla Belediyesi, Sivrisinek ve Karasinek Mücadelesi Kapsamında Kanal, Dere, Gölet, Bataklık, Çöp Konteynırları, Su Varilleri ve Su Kuyuları Gibi Yaklaşık 5.000 Civarında Kaynakta Periyodik İlaçlama Yapıyor. Ayrıca Tuzla Belediyesi Gelen Şikâyetleri Anında Değerlendirerek Sonuçlandırıyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mevsim Şartlarına Uygun Mücadeleyi Düzenli Olarak Sürdürdüklerini Söyledi. Başkan Yazıcı, “Sivrisinek ve Karasinek Mücadelesini Düzenli Olarak Sürdürüyoruz ve Bu Mücadelede En Etkili Sonucu Üreme Kaynaklarını Doğru Zamanda İlaçlayarak Alıyoruz. Bu Mücadeleyi 5 Bin Üreme Kaynağında Sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Ayrıca Vatandaşlarımızın 444 0 906 No’lu Tuzla Belediyesi İletişim Merkezi’ne Yaptığı Başvuruları da Değerlendiriyoruz” Dedi.
TUZLA BELEDİYESİ, TUZLA DERESİ’NDE PERİYODİK TEMİZLİĞİ SÜRDÜRÜYOR
TUZLALI ÇOCUKLAR, FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR İÇİN TEK YÜREK OLDU
Muhtar ‘ÜMİT AYDIN’lık Bir Yayla İçin
AK PARTİ’NİN EVLADI ‘SEZGİN TORUK’ ADAY ADAYI
TUZLA BELEDİYE MECLİSİ YAZICI’SINI BULDU
‘TOPLUMUN GERÇEK MİMARI KADINLARDIR’
DR. ŞADİ YAZICI, GAZZE’DEKİ İNSANLIK DRAMINA SESSİZ KALANLARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ
TUZLA’DA ARICILIK EĞİTİM VE SERTİFİKA PROGRAMI’ YENİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
OKTAY KAVAK MHP’DEN LADİK BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI OLDU
TUZLA’DA DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER UNUTULMADI
İŞKUR ENGELLİLERE YÖNELİK TOPLANTI DÜZENLENDİ