16,4337$% -0.24
17,6044€% -0.58
976,75%-1,19
%
487532฿%-0.1143
29371Ξ%1.00307
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” Vizyonunda Geleneksel Bir Organizasyona Dönüşen YKS Adaylarına Boğaz Turu, Bu Yıl da Devam Ediyor. YKS’ye Hazırlanan Lise Son Sınıf Öğrencisi 3.024 Öğrenci İçin Hazırlanan Boğaz Turunun İlk Grubu, 17 Nisan 2018 Salı Günü Beylerbeyi İskelesi’nden Boğaz Turuna Katıldı. Tekneler, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Oluver Öztürkler ve Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada Tarafından Uğurlandı.
Tuzla Belediyesi Tarafından Okullarından Alınıp Geri Getirilen Öğrencilere, Boğaz Turundan Çeşitli İkramlarda Bulunuldu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstikametinde Süren Boğaz Turu, Poyrazköy İskelesi’nde Sona Erdi. 3 Güne Ayrılan Programda Boğaz Kıyısını Denizden Gözlemleyen ve Deniz Havası Alan Gençler, Müzik Eşliğinde Eğlenceli Bir Gün Geçirdi.
Boğaz Turuna Katılan Öğrenciler, 2 Ay Sonra Katılacakları YKS Öncesi Boğaz Turu Düzenleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti.
TUZLA BELEDİYESİ TARİHİ ŞEHİR GEZİLERİ, BURSA GEZİLERİ İLE BAŞLADI
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.