DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA BELEDİYESİ TEKNOLOJİ MERKEZİ GENÇLERİN PROJELERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Tuzla Belediyesi, Türkiye’de Yerel Yönetimler Olarak Bir İlki Gerçekleştirerek KOSGEB İşbirliğinde İlk Kez Bir Teknoloji Merkezini (TEKMER) Hayata Geçirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Teknoloji Merkezi’ni Ziyaret Ederek ‘Bir Fikrim Var’ Diyen Herkesi Merkeze Davet Ederek, “Kuluçka Merkezimizde Startuplarımızın Oluşması İçin Artık Çağrımızı Yaptık. Bundan Sonra ‘Benim Fikrim Var’ Diyen ve Risk Sermayesi Arayan Veya Risk Sermayesi Olan Bir Fikir Arayan Yatırımcılarla Beraber Herkesi Buraya Bekliyoruz” Dedi.

Tuzla Belediyesi, Türkiye’de Yerel Yönetimler Bazından İlk Kez Teknoloji Merkezi’ni Kurdu. KOSGEB İşbirliği İle Türkiye’nin En Fonksiyonel Parkı Olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı İçerisinde Kurulan Teknoloji Merkezi, Çağın Gerektirdiği İnovatif Fikirlere Ev Sahipliği Yapacak. Tuzla Belediyesi TEKMER İçin İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi İle İşbirliği Anlaşması Yaparak Eğitim Ağını Genişletti. Ayrıca TEKMER’de Oluşabilecek Yeni Fikirler İçin Biyoteknoloji, Yazılım, Kimya ve Yapay Zeka Konularında Uygulama Alanları Oluşturuldu.  Kurulan Merkez İle Birlikte ‘Benim Bir Fikrim Var’ Diyen Gençler, Risk Sermayesi Olan Yatırımcılar İle Buluşma Fırsatı Yakalayacak. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Teknoloji Merkezi’ni Gezerek, ‘Bir Fikrim Var’ Diyen Herkesi Merkeze Davet Etti.

“BİR FİKRİM VAR DİYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA BU HİZMETİ VERİYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Burada Startuplarımızdan Kendine Özgün Olan Bireysel Olarak Başlayacakları Kendilerine Tahsis Edeceğimiz Alanlar. Daha Spesifik Alanlarda Tahsis Edeceğiz Ama Burada Startup Oluşturmak İçin Kuluçkaya Gelecek Arkadaşlarımız İçin Açık Ofis Tarzında Yapılmış ve Bölünmüş Açık Alan Kısmındayız. Daha Spesifik Kapalı Alanlarımız da Var. Buradaki Tek Amacımız, ‘Benim Bir Fikrim Var’ Diyen ve Bu Fikirle Hem Türkiye’de Dünyada Ses Getireceğine İnandığı, Buradaki Çalışmalarımız İle Birlikte Gerçekten ‘Ben Bir Kuluçka Merkezinde Bu Fikrimi Geliştireceğim, Büyüteceğim ve Bir Melek Yatırımcıya Ulaştığımda Bir Unicorn Firma Olabileceğim’ Diye Düşünen Tüm Arkadaşlarımıza Biz Burada Tuzla Belediyesi Olarak Böyle Bir Hizmeti Veriyoruz” Dedi.

“TEKMER’İMİZİ DUYURUYORUZ, YENİ GELECEK FİKİRLERE AÇIĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla Belediyesi TEKMER’in Bir Özelliği Var. KOSGEB İle Bir Belediye Arasında İlk Defa Denenmiş Bir Model. Belediye KOSGEB İşbirliği İle İlk Defa Kurulan Bir Teknoloji Merkezimizi Bugün İtibariyle Duyuruyoruz. Yeni Gelecek Olan Fikirlere Açığız. Kuluçka Merkezimizde Startuplarımızın Oluşması İçin Artık Çağrımızı Yaptık. Bundan Sonra ‘Benim Fikrim Var’ Diyen ve Risk Sermayesi Arayan Veya Risk Sermayesi Olan Bir Fikir Arayan Yatırımcılarla Beraber Herkesi Bekliyoruz. Hayırlı Olsun, İnşallah Yeni Startuplarımızla Beraber Tuzla Belediyesi TEKMER’den Dünyaya Yayılacak Olan Pratiğe Dönüşmüş ve İnsan Hayatını Kolaylaştıran, Dünyadaki Yaşamı Daha İyi Bir Noktaya Getiren Muhteşem Projelerin Çıkmasını Allah’tan Diliyorum. Tuzla’mıza, İstanbul’umuza ve Türkiye’mize Hayırlı Olsun Diyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA BAŞLADI, TÜRKİYE’NİN EN ÖZGÜN PROJESİ OLDU

HIZLI YORUM YAP