DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR MENÜLERİ VE İNDİRİMLER

Tuzla Belediyesi, Ramazan Ayında da Vatandaşlarına Özel Hizmetler Sunmaya Devam Ediyor. Sosyal Tesis Kalitesiyle Bilinen Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, İftar Saatlerinde Özel Menülerle Tuzlalıların Hizmetinde Olacak. Sosyal Tesislerde İftar Yapmak İsteyen Vatandaşlar, iftar.tuzla.del.tr Sitesinden Online Başvuru Yaptıktan Sonra ‘Tuzla Kart’ İndirimlerinden de Faydalanabilecek.

Ramazan Ayının Bereketini ve Maneviyatını Yaşamak İsteyen Tuzlalılar, Eşsiz Manzaralı, Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Hizmet Veren Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerini Tercih Edebilecek. Tuzlalı Vatandaşlar, Ramazan Ayının İlk Gününden İtibaren 6 Farklı Sosyal Tesiste İftar Yapabilecek. İftar Menüleri 150 TL Olup, Tuzla Kart Sahipleri Yüzde 20, Genç Tuzla Kart Sahipleri Yüzde 25 ve Emekli Tuzla Kart Sahipleri Yüzde 30 İndirimden Yararlanabilecek. Rezervasyon İçin Online Sistem Kullanılması Zorunlu Olup, iftar.tuzla.bel.tr İnternet Adresinden Rezervasyon Yaptırmayan Misafirlerin Katılım Talepleri Kabul Edilmeyecek.

“RAMAZAN AYINDA DA TUZLA BELEDİYESİ OLARAK YANINIZDAYIZ”

Ramazan Ayında da Sosyal Tesisleri Zengin İftar Menüleriyle Vatandaşların Kullanımına Açan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Ramazan Ayı, Birlik, Beraberlik ve Paylaşma Ayıdır. Bu Ayda, Sizlerin Rahatı, Huzuru ve Mutluluğu İçin Elimizden Geleni Yapmaya Devam Ediyoruz. Sizlere 6 Farklı Sosyal Tesislerimizde Hem Gözünüze Hem de Damak Tadınıza Hitap Eden İftar Menüleri ve Özel İndirimler Hazırladık. Tuzla Kart Sahipleri, Genç Tuzla Kart Sahipleri ve Emekli Tuzla Kart Sahipleri, Bu İndirimlerden Faydalanarak Daha Uygun Fiyata İftarlarını Açabilecekler. Sosyal Tesislerimizde, Sizlere En İyi Hizmeti Vermek İçin Tüm İmkanlarımızla Çalışıyor. Biz, Sizin İçin Varız. Her Zaman Olduğu Gibi Ramazan Ayında da Tuzla Belediyesi Olarak Yanınızdayız. Hepinize Sağlıklı, Huzurlu ve Hayırlı Ramazanlar Diliyorum.” Dedi.

Ramazan Ayında Hizmet Verecek Sosyal Tesisler;

120 Kişilik Kapasitesiyle Palmiye Sosyal Tesisi (Postane, Öğüt Sokak No: 1)

88 Kişilik Kapasitesiyle Şelale Sosyal Tesisi (Aydıntepe, Aydınlı Yolu Caddesi No: 43E)

84 Kişilik Kapasitesiyle Kır Lokantası (Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi No: 17)

60 Kişilik Kapasitesiyle Şifa Sosyal Tesisi (Şifa Mahallesi Akkavak Caddesi No: 98)

48 Kişilik Kapasitesiyle Orhanlı Sosyal Tesisi (Mescit Mahallesi Demokrasi Caddesi)

72 Kişilik Kapasitesiyle Aydıntepe Sosyal Tesisi (Aydıntepe, 100. Yıl Caddesi No: 18/1)

TUZLA’DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

Tuzla Belediyesi, Ramazan’a Özel Birçok Hizmetle Vatandaşlarının Yanında Olmaya Devam Ediyor. Bu Kapsamda Tuzla Marmaray İstasyon İle İçmeler Durağı Girişi, İçmeler Köprüsü ve Şifa Köprüsü Olmak Üzere İlçenin Dört Noktasında Her Gün Vatandaşlara İftariyelik Dağıtımı Yapılıyor. Tuzla Devlet Hastanesi’nin Bahçesinde Kurulan Geleneksel İftar Çadırı İle de Paylaştıkça Bereketlenen Sofralar Yine Tuzlalılarla Buluşturuluyor. Ayrıca Ramazan Ayının Bereketini ve Maneviyatını Yaşamak İsteyen Tuzlalılar İçin Ramazan’da Camileri Geziyorum Programı İle Camii Gezileri Düzenleniyor.

default

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’YA TARİHİ MEYDANDA YENİ BULUŞMA NOKTASI: TUZLA VEFA KAHVECİSİ AÇILDI

HIZLI YORUM YAP