DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA HABERLERİ
  • TUZLA BELEDİYESİ’NİN ADINI KULLANARAK DOLANDIRICILIK YAPAN HATİCE ENGİNAR SONUNDA SUÇÜSTÜ YAKALANDI

TUZLA BELEDİYESİ’NİN ADINI KULLANARAK DOLANDIRICILIK YAPAN HATİCE ENGİNAR SONUNDA SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Tuzla Belediyesi Başta Olmak Üzere Kamu Kurumlarının İhalesini Kazanarak Taşeron Yapma Ve İşe Yerleştirme Vaadiyle Vatandaşları Kandıran Ve İddiaya Göre Bu İşlemler Karşılığı Usulsüz Para Topladığı Tespit Edilen Hatice Enginar Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından  Tuzla’da Bir İş Yerinde Vatandaşlardan Para Alırken Suçüstü Yakalandı.

Tuzla Belediyesi, Kurum İhalelerini Kazanıp Taşerona Verme Ve Belediyede İş Sahibi Yapma Vaatleriyle Kandırılan Vatandaşlardan Para Toplandığı İddiaları Üzerine  Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne İhbarda Bulunuldu. Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü İhbar Üzerine Belediye Ve Vatandaşlardan Bildirilen Şikayetleri Değerlendirerek Bir Araştırma Gerçekleştirdi. Yapılan Araştırma Neticesinde Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne Bağlı Ekipler, 1 Ağustos 2017 Salı Günü Yapılan Bir İhbar Üzerine  Tuzla’daki Bir İş Yerinin Çevresinde Güvenlik Önlemleri Alarak Vatandaşları Kandırarak Para Alacağı Öğrenilen Kişinin Gelişini Bekledi. Hatice Enginar’ın Kazanacağını İddia Ettiği İhaleye Taşeron Yapma Vaadiyle Kandırdığı İş Yeri Sahipleri İle Belediyede İşe Aldıracağı İddiasıyla Kandırdığı Vatandaşlardan Usulsüz Para Alımı Yaptığı Sırada Polis Suçüstü Yaptı.

Hatice Enginar Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarafından Gözaltına Alınarak Sorgulanmak Üzere  Orhanlı  Polis Merkezi’ne Götürüldü.  Tuzla Belediyesi Hukukçuları da Kurumun İtibarını Ve İmajını Usulsüz İşlemlerle Yıpratmak İsteyen Hatice Enginar Hakkında Şikayetçi Oldu.  Tuzla’da Çok Sayıda İşyeri Ve Vatandaşı Kandırarak Usulsüz Para Topladığı Tespit Edilen Ve Soruşturması Çok Yönlü Sürdürülen Hatice Enginar, Emniyetteki İşlemlerinin Ardından Savcılığa Sevk Edildi.

TUZLA BELEDİYESİNDEN UYARI
Tuzla Belediyesi Veya Kamu Kurumlarından İhale Veya İşçi Alımı Vaadiyle Para Toplayan Kişi Veya Kurumların  Tuzla Belediyesi’nin 444 0 906 Numaralı İletişim Merkezi,  Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün (0216) 395 79 98 Numaralı Hattı Ve 155  Polis İmdat Hattına Bildirilmesi İstendi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DEMİRCİ VE YAZICI EKİBİYLE SİLİVRİ’DE 15 TEMMUZ DAVASINI İZLEDİ

HIZLI YORUM YAP