DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2068683฿%1.41716

ETHEREUM

101395Ξ%0.60729

a

TUZLA BİLİMLE BULUŞUYOR

İstanbul Kalkınma Ajansı Çocuklar ve Gençler Mali Desteğiyle Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde Sürdürülmekte Olan Tr10/21/Çeg/0026 Referans Numaralı Tuzla’nın Bilim, Teknoloji ve Sanat Kapısı Tuzla Bilsem” Projesi Bağlamında Yapılacak Olan Farkındalık Eğitimleri Serisi Toplantısı Tuzla Belediyesi Ay Yıldız Tesisleri Mavera Salonunda Gerçekleştirildi. Toplantıya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Aliresioğlu, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Proje Koordinatörü Dr. Mehmet Furkan Ören Katıldı.

Yaklaşık 250 Öğretmenin Katıldığı Programda Konuşma Yapan Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu Proje Kapsamında Öğrencilerin Sağlıklı Koşullarda Eğitim Yapacakları Donanımlı Atölyelerin Kurulduğunu ve Bundan Sonraki Aşamada Yoğun Bir Eğitim Seferberliği Aşamasının Başlayacağını Vurguladı.  Özel Yetenekli Öğrencilere Yönelik Olan Eğitim Seferberliği Girişimin Sadece Öğrenciler İçin Değil, Aynı Zamanda Ülkenin Geleceği İçin de Önemli Olduğunu Belirten Alireisoğlu Sağlıklı Başarının Okul, Veli, Öğretmen ve Öğrenci Bütünlüğünden Oluşacağının Altını Çizerek Eğitimin Önemli Bir Paydası Olan Veli Eğitimlerini Önemsediklerinin Altını Çizdi.

Programda Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Yetenekleri Geliştirmeye Dönük Yatırımların Ülkenin Geleceği Açısından da Önemli Olduğunu Belirterek Bilsem’in Kuruluşunun Öğrencilerin “Sorgulayan, Sorun Çözen, Bilim ve Bilimsel Düşünceye Duyarlı, Zamanın Ruhunu Yakalamış, Futuristik Mesleklere İlgili” Bireyler Olmasına Büyük Katkılar Sunacağının Altını Çizdi. Mekanları Güzelleştiren ve Kaliteli Hale Getiren Şeyin, Yetkin ve Yetenekli İnsanlar Olduğunu Vurgulayarak Özel Yetenekli Öğrencilerin Yönlendirilmesinin Önemli Önemli Olduğunun Altını Çizdi.

Toplantı Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu’nun, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Ödül Takdimi İle Son Buldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA “EL EMEĞİ GÖZ NURU” ÜRÜN SATIŞI GÜNLERİ

HIZLI YORUM YAP