DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA CHP’DE ADAM ASMACA

DEMOKRASİ DERSİ VEREN CHP’DE SESSİZ SKANDAL

TUZLA CHP’DE SULAR DURULMUYOR

NEDEN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Demokrasilerde Seçimle Gelen Seçimle Gider. Lakin CHP Tuzla Teşkilatı Dün Gece Sessiz Sedasız Yeni Bir Skandala İmza Atarak 4 Toplantıya Gelmediğini İddaa Ederek Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Balta İsimli Bir Bayanın Şer Koyan Yöneticiler Olmasına Rağmen Alel Acele Görevine Son Verdi.

CHP Tuzla’da Sessiz Sedasız Adam Asmacalar Başladı. Tuzla CHP Örgütünde Sular Durulmuyor, Bir Platform Bir Mikrofon Yakaladığında Demokrasi Dersi Veren CHP Skandala Neden Sessiz Kalıyor, Neden Saklıyor, Neden Bir Açıklama Yapmıyor Bilinmiyor.

Şimdi Biz Yazınca Kızan Arkadaşlar İçin Bugünkü Yayınımızda Bir Hanımefendiye Yapılan Demokrasiyle Alakası Olmayan O İsyanı O Sözleri Noktasına ve Virgülüne Dokunmadan Yayınlayalım Kararı da Tuzla Halkının Takdirine Bırakalım…

İşte CHP Yöneticisi Filiz Balta Hanımefendinin Görevden ve Gruplardan Alındıktan Sonra CHP’li Üyelere Gönderdiği O Mesaj;

Değerli CHP Tuzla Ailesi Üyeleri ve Siyasetçileri, Herkese Selamlar, Sevgiler,

DUYURUMDUR;

17 Mart 2021 Çarşamba Bugünün Akşamı 18.30 da CHP Tuzla İlçe Başkanlığında Yapılan, Yönetim Kurulu Toplantısı İle, Saygısızca,  Söz Hakkı Dahi Verilmeden, Konuşturulmadan, Yüzüme Terbiyesizce “Şarkı” Söyleyerek, CHP’ye Yakışmayan,  Diktatörce Yapılan Hareketle ve Önceden Hazırlanan ” 4 Toplantıya Katılmadığım ” İddaası İle Kurulan Kumpasla, Yönetim Kurulundan Çıkarıldım. İstanbul İl Başkanlığımızın Alınan Bu Karara Ne Diyeceği Dahi Beklenmeden, Alel Acele Yönetimden Çıkarılmam Haksızca ve Usulsüzcedir. Toplantıda Olan Yönetim Kurulu Üyesi Dürüst 2 Arkadaşım Bülent Koç ve Musa Magat Karara Katılmadıklarını Şerh Koyarak İmza Atmışlardır.

Daha Sonra Meclis Üyesi Bir Arkadaşımın Beni Şimdi Telefonla Arayarak Mevcut Tüm Gruplardan da Çıkarıldığımı Şuan Öğrendim.

Uzun Zamandır CHP Tuzla İlçe Başkanlığında Büyük Sorunlar Yaşandığını, Hizmet Üretilemedigini, Yönetilemediğini, Danışma Kurulu Toplantısı Yapılmadığını ve İlçede Mevcut İlçe Başkanı ve Çevresindeki Ona Biat Etmiş Yöneticilerle Bir Tröst Oluşturulduğunu İlçeyi Yakından Takip Edenler Bilmektedirler. CHP Tuzla İlçe Başkanlığında Yaşanan ve Şahsıma Yapılan Saldırı, Haklarımın İhlali ve Mağduriyetimin Giderilmesi İçin Gerekli Siyasi Mücadelemi Vermeye Devam Edeceğim.

Saygılarımla

Filiz Balta

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

COVİD-19 TEDBİRLERİYLE ‘ALİBABA GARDEN’ YAZA MERHABA DEDİ

HIZLI YORUM YAP