DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA EMNİYET MÜDÜRÜ ZEHİR: MASKE TAKARAK KENDİNİZİ VE SEVDİKLERİNİZİ KORUYUNUZ

Tuzla Emniyeti, Sokağa Çıkarken Maske Takmanın Yasal Zorunluluk Olduğu ve Kurallara Uymayanlar Hakkında Yürürlükteki Mevzuat Çerçevesinde Cezai Kovuşturma Başlatılacağını Hatırlattı.

Tuzla Emniyet Mensupları ve Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Zehir Son Günlerde Artan Covid-19 Vakaları Nedeni İle Vatandaşı Uyardı. Tuzla Emniyet Polisi Tarafından Yapılan Açıklamada, Hepimizin Sağlığı ve Güvenliği İçin Halkımızı Rehavete Kapılmamaya, Sorumluluk Bilinci İle Hareket Etmeye Koronavirüsün (Covid-19) Yayılmasını Engellemek Amacıyla Bakanlar Kurulu Tarafından Alınan Tedbirlere Harfiyen Uymaya ve Sosyal Mesafeyi Korumaya Davet Ederiz İfadelerine Yer Verildi.

Sokağa Çıkarken Maske Takmanın Yasal Zorunluluk Olduğunun Hatırlatıldığı Açıklamada, Kurallara Uymayanlar Hakkında Yürürlükteki Mevzuat Çerçevesinde Cezai Kovuşturma Başlatılacağı Bildirildi.

Tuzla Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Zehir’in Açıklaması Şöyle;

Son Günlerde Koronavirüs (Covid-19) Salgınında Vaka Sayısının Tüm Dünyada Olduğu Gibi Ülkemizde de Artış Göstermiş Olması, Sağlık Konusundaki Bireysel Tedbirlerin Tekrardan Gözden Geçirilmesi Yeniden Önem Kazanmıştır.

Hepimizin Sağlığı ve Güvenliği İçin Halkımızı Rehavete Kapılmamaya, Sorumluluk Bilinci İle Hareket Etmeye Koronavirüsün (Covid-19) Yayılmasını Engellemek Amacıyla Bakalar Kurulu Tarafından Alınan Tedbirlere Harfiyen Uymaya ve Sosyal Mesafeyi Korumaya Davet Ederiz.

Sokağa Çıkarken Maske Takmanın Yasal Zorunluluk Olduğunu, Kurallara Uymayanlar Hakkında Yürürlükteki Mevzuat Çerçevesinde Cezai Kovuşturma Başlatılacağını Bir Kez Daha Hatırlatırız İfadelerini Kullandı.”

Tuzla Sahilinde Yapılan Denetimlerde Vatandaşlar Uygulamanın Çok Bilgilendirici Olduğunu ve Koronavirüse Karşı Dikkat Çekilmesi Noktasında Faydalı Olduğunu Düşündüklerini Söyledi. Tuzla Emniyet Müdürüne ve Emniyet Mensuplarına Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ’DE BÜYÜK GÜN GELDİ ÇATTI KONGRELER BAŞLIYOR

HIZLI YORUM YAP