DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA ERZİNCANLILAR DERNEĞİ CUMA ÇIKIŞI 2 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAM ETTİ

Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanı Sedat Kinsiz Yaptığı Açıklamada Muharrem Ayının Faziletinden, Bereketinden Faydalanmak İçin Aşure Dağıttıklarını Söyledi. Aşurenin Muharrem Ayına Has Bir Güzelliği Olduğunu Belirten Kinsiz, Biz De Bu Güzel Günde Halkımızla Buluşmayı Planladık. Rabbim Bizlere Bu Etkinliğimizi Hayırlara Vesile Eylesin. Böylece, Birliğimize Ve Beraberliğimize Katkıda Bulunmaya Çalışıyoruz. Düzenlediğimiz Aşure Dağıtımına Katılan Tüm Halkımıza Teşekkürlerimi Sunuyorum. Allah Onların Hepsinden Razı Olsun Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Muharrem Ayının Birliğimize, Beraberliğimize Ve Kardeşliğimize Katkı Sağlamasını Yüce Allah’tan Niyaz Ediyorum. Muharrem Ayında Aşure Günü Ve Geleneği Asırlardır Yaşatılmakta. Bugünler Toplumda Birlik Ve Beraberliği Pekiştirmeye Vesile Oluyor. Vatandaşlarımızla Hemşerilerimiz İle Bir Arada Olmak Adına Güzel Bir Etkinlik. Dernek Başkanımız Sedat Kinsiz Ve Ekibine Teşekkür Ediyoruz ALLAH Kabul Etsin Şeklinde Konuştu

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Cuma Çıkışı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Meclis Üyesi Elektrik Mühendisi Mehmet Kinsiz Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanı Sedat Kinsiz ile Birlikte Cami Cemaatine Aşure Dağıttı. Dağıtımın Bir Bölümü Yaptıktan Sonra Dernek Yönetimine Bırakan Başkan Yazıcı Aşure Yemeden Gitmem Şeklinde Espri Yaptı Aşureyi Yedikten Sonra Çok Lezzetli Olduğunu İfaden Başkan Yazıcı Muharrem Ayında Aşure Dağıtımı İle Birlik Beraberliğimize Katkı Sağladığını İfade Eden Başkan Yazıcı Dernek Yönetimine ve Başkan Sedat Kinsiz’e Teşekkür Ederek ALLAH Kabul Etsin Dedi. Başkan Yazıcı Cami Avlusunda Vatandaşlarla Sohbet Ederek Ayrıldı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ TSM TOPLULUĞU, SEZONU AHMET ÖZHAN KONSERİYLE AÇTI

HIZLI YORUM YAP