DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

TUZLA GENELİNDEKİ OKULLARDA EŞ ZAMANLI DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci’nin Katılımıyla İlçe Genelindeki Okullarda Eş Zamanlı Deprem Tatbikatı Yapıldı.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci, Tatbikata Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’nde Katıldı. Tatbikat Sırasında Öğrencilerin Tahliye Edilmesine Eşlik Ederek Toplanma Alanına Geçen Tuzla Protokolü İlçedeki Tatbikatı Takip Etti.

Tatbikatın Ardından Konuşan Tuzla Kaymakamı Ali Akça Türkiye’nin Afet Bölgesi Olduğunu Söyledi. Son Dönemlerde Deprem ve Diğer Afetlerle Karşı Karşıya Kalındığını Belirten Kaymakam Akça, 2019 ve 2020’nin Afetlere Hazırlık, 2021’in İse Afet Eğitim Yılı İlan Edildiğini, Bu Kapsamda 56 Milyon Kişiye Ulaşıldığını Bildirdi.

Okullarda Yapılan Tatbikatın Afet Eğitimlerinin Tamamlayıcısı Olduğunu Dile Getiren Akça, Afetlerde Neler Yapılacağının Gelecek Nesillere Aktarılacağını Anlattı. Afet Tatbikat Yılı İlan Edilen 2022’de Yapılacak Tatbikatların Artacağını İfade Eden Akça, “Bu Yıl Sonuna Doğru Büyük Türkiye Tatbikatı Yapılacağını Bilgisini Paylaştı. Kaymakam Akça Tatbikata Katılan Öğretmen ve Öğrencilere Teşekkür Etti,

“YAKLAŞIK 59 BİN ÖĞRENCİ TATBİKATA KATILDI”

İlçe Mili Eğitim Müdürü Bugünkü Deprem Tatbikatının Tuzla’da Yaklaşık 59 Bin Öğrencinin ve Binlerce Öğretmenin Katılımıyla Tuzla Genelindeki Tüm Okullarda Eş Zamanlı Yapıldığını Belirtti. 2022’ye Tüm İllerimizdeki Okul Güçlendirmelerini Yapmıştık Eksiklerimizi de Tuzla Kaymakamlığımız ve Tuzla Belediyemizin Destekleriyle Tamamlayacağız.

KIZILAY TUZLA ŞUBE BAŞKANI SEBAHATTİN DEMİRCİ: DEPREM TÜRKİYE’NİN GERÇEĞİ!

Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci Yaptığı Açıklamada Deprem Türkiye’nin Gerçeği Bunu Unutmamalıyız. Türkiye’nin Bir Afet Bölgesi Olduğunu Bir Kez Daha Hatırlatan İçişleri Bakanlığı Bu Gerçeğin Hiçbir Zaman Unutulmaması Gerektiğini Beyan Etti. Tüm Yurtta Olduğu Gibi Tuzla’da da Afet Anlarında Okullardan Tahliye Tatbikatımız Gerçekleştirdik. Çocuklarımızın ve Gençlerimizin Deprem Gerçeğine Hazır Olmasını Sağlamak Amacıyla 81 İlde Aynı Anda Yapılan Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı, Tuzla’daki Tüm Okullarımızda Başarıyla Gerçekleştirildiğini İfade Etti.

Deprem Tatbikat Programına Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci, Meclis Üyesi Ali Cihan Sevilmiş, Kent Konseyi Başkanı Funda Torlak, İlçe Milli Eğitim Başkanı Ahmet Aliresioğlu, Tuzla Müftüsü Mustafa Aydın, Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Hançer, Tuzla AFAD, Kent Konseyi Arama Kurtarma Ekibi, Tuzla Kızılay Şubesi Ekipleri, İstanbul ve Tuzla İtfaiyesi, Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencileri Katıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MİKROFONDA SALLAYAN HALİL SEZAİ ADLİYEDE SOHBET EDİYORDUM

HIZLI YORUM YAP