DOLAR

32,2497$% -0.25

EURO

35,1296% 0.13

GRAM ALTIN

2.473,30%1,12

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%1,09

BİST100

10.158,63%-0,15

BİTCOİN

2118944฿%6.59144

ETHEREUM

97109Ξ%4.11706

a

TUZLA HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN UZUN SÜRE UNUTULMAYACAK PROGRAM!!

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BİZ DE ŞARKI SÖYLERİZ

Millî Eğitim Bakanlığı Tarafından Türk Müziği Eğitiminin Yaygınlaşması Amacıyla “Şarkılar Bizi Söyler Biz De Şarkı Söyleriz” İsimli Projenin İstanbul’da Startı Tuzla’da Verildi.

Türk Müziğinin Gelecek Nesillere Aktarılması, Türkiye’nin Her Yerinde Yaşatılması ve Sevdirilmesi Amacıyla Hayata Geçirilen “Şarkılar Bizi Söyler Biz De Şarkı Söyleriz” Projesi Kapsamında, 81 İldeki Halk Eğitimi Merkezlerinde Türk Sanat Müziği Koroları Kuruldu. Bu Kapsamda Tuzla’da da “Şarkılar Bizi Söyler, Biz De Şarkı Söyleriz” Projesi Kapsamında Oluşturulan Koro Türk Sanat Müziği Konseri Verdi. İBB İdris Güllüce Salonunda Düzenlenen Konserde, Koro Şefi Gökhan Akkanatlı ve 34 Kişiden Oluşan Koro, Farklı Makamlarda Türk Sanat Müziğinden Seçme Eserleri Seslendirdi.

Proje Kapsamında Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Bünyesinde Oluşturulan Koro İlk Konserine Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve Eşi Ferahil Akça, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’yı Temsilen İstanbul HBÖ Şube Müdürü Mustafa Öztürk, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlar Katıldı.

Programa Katılan Tuzla Kaymakamı Ali Akça; Enfes Bir Program Olduğunu Belirterek Özellikle Programın İsmini Çok Beğendiğini Söyledi. Konserin Final Sahnesinin Uzun Süre Unutulmayacağını Düşündüğünü İfade Eden Ali Akça, Millî Eğitim Bakanlığı Hamiliğinde Kültürümüzün Zenginliklerinin Ortaya Çıkartılması ve Yaşatılmasındaki Kararlılıklarından Dolayı Proje Ekibini Tebrik Ettiğini Söyledi. Sözlerine Konserde Emeği Geçen Tüm Arkadaşlara Teşekkürlerini İleterek Devam Eden Ali Akça “İyi Ki Geldiniz, İyi Ki Bu Programı Yaptınız. Bu İşin Aşaması Kademe Kademe Ankara’ya Kadar Varan Bir Süreci Var. İyi Ki Varsınız.” Sözleriyle Programdan Duyduğu Memnuniyeti Bir Kez Daha Dile Getirdi.

Konser Programının Organizasyonunu Gerçekleştiren Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır İse Türk Müziğinin Gelecek Nesillere Aktartılması ve Türkiye’nin Her Yerinde Yaşatılması Amaçlanan “Şarkılar Bizi Söyler Biz De Şarkı Söyleriz” Projesini Hayata Geçirmekten Büyük Onur Duyduklarını İfade Ederek, Desteklerinden Dolayı Öncelikle İlçe Kaymakamı Ali Akça’ya, İlçe Mem Müdürüne, Koronun Değerli Şefi Gökhan Akkanatlı’ ya, Rumeliler Derneği Yetkililerine, Tsm Koro Üyelerine ve Programa Katılarak Yalnız Bırakmayıp Desteklerini Esirgemeyen Tüm Konuklara Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BODRUM KALE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BİRİNCİLİK BAYRAĞINI ELDEN DÜŞÜRMÜYOR

HIZLI YORUM YAP