DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDE BİR AB PROJESİ DAHA

Projenin Önceliği BİT´nin Aktif Olarak Kullanılarak Personelin  Dijital Kodlama, İletişim Becerileri, Dijital Öğrenme Artırılmasında Aktif Bir Element Olarak Kullanılması Amaçlanmıştır.

Kurslardan Birincisi Portekiz Almada Gerçekleşecek; Bilişim, Kodlama, Dijital Öğrenme, Medya Okur Yazarlığı, Teknoloji Geliştirilmiş Öğrenme Konulu Kurs Nisan 2017 Tarihinde Gerçekleşecek.

Kurslardan İkincisi İrlanda Duplin´de Gerçekleşecek; Bilişim, İletişim, Kodlama, Dijital Öğrenme Konulu Kurs Temmuz 2018 Tarihinde Gerçekleşecektir.

Kursun Amacı, Katılımcıların BİT´i Sınıf Ortamında Kullanmalarını ve Edindikleri Becerileri Öğretmek ve Öğrenmek İçin BİT Kaynaklarını Kullanmak ve Uygulamak İçin Kullanmalarını Sağlamaktır.

Pratik BİT Araçlarının Bir Dizi Kullanımına Rehberlik ve Nasıl Öğrencileriyle Öğretme ve Öğrenme Süreçlerine Edilecektir. BİT´in Öğrencilerin Öğrenmesini Nasıl Geliştirebileceğini ve Müfredatta Öğrenme Hedeflerine Ulaşmalarına Yardımcı Olabileceklerini Yansıtılacak.  BİT´i Sınıfta Kullanmalarını ve Öğretme ve Öğrenme İçin BİT Kaynaklarını Kullanmalarını ve Oluşturmalarını Sağlanacak Öğretmenler Ayrıca, Bilgi ve İletişim Teknolojisinin Sınıftaki Eleştirel Okuryazarlık Kavramını ve Öğrencilerin Öğrenimi İçin İçerdikleri Sonuçları Yeniden Tanımlayabileceği Yolları Analiz Etmek İçin Oturumlar Düzenlenecektir.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır, Türkiye Ulusal Ajansı Tarafından Kabul Edilen ’’ Adım Adım Kodlama ve Yenilikçi  Dijital Eğitim’’ Adlı Erasmus+ Projemiz Kapsamında Öğretmenlerimiz, Yeni Bir Çoklayıcılık ve Eleştirel Okuma Yazma İlkeleri Çerçevesinde BİT Kullanarak Öğrencileri İçin Motivasyon Faaliyetleri Tasarlamaya ve Uygulamalarına Yardımcı Olunacak.Katılımcılar Uygulamalı Atölye Çalışmaları, İnteraktif Oturumlar, İşbirlikçi Grup Çalışması ve Yansıtıcı Çalışmalar Yapılması Hedeflemektedir Şeklinde Açıklamalarda Bulundu.

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ÖĞRENCİ MECLİSİ GENÇLİK AKADEMİSİ LİDERLİK BULUŞMALARI

HIZLI YORUM YAP