DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLA HEM ‘NEREDE KALMIŞTIK’ PROJESİNİ TANITMAYA DEVAM EDİYOR

Sayın Cumhurbaşkanımızın Eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin Himayelerinde Başlatılan Nerede Kalmıştık Projesi İle Eğitim-Öğretim Yaşantıları Bir Sebeple Kesintiye Uğramış Olan Kadın Vatandaşlarımızın Eğitim-Öğretimlerine Devam Etmeleri Sağlanmaya Çalışılmaktadır.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Tarafından, Yürütülen Proje Kapsamında İlçemiz Halkının Her Kesiminin Proje Hakkındaki Farkındalıklarını Artırmaya Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Düzenlenmektedir. Bu Kapsamda İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Akça Önderliğinde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır’ın da Katıldığı Bilgilendirme Toplantısında Tuzla’daki Tüm Mahallelerin Muhtarlarına Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları Ferahil Akça ve Ersin Yağan Tarafından Bir Sunum Gerçekleştirilmiştir.

Toplantının Son Bölümünde İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Akça Özellikle Kadınlarımızın Eğitiminin Ülkemizin Muasır Medeniyetler Seviyesini Yakalamak ve Aşmak Hedefine Yönelik Temsil Ettiği Önemin Farkında Olunması Gerektiğini İfade Ederek, Tüm Muhtarlara Mahallelerinde Ulaşabilecekleri En Fazla Sayıda Kişiye Ulaşarak Bu Proje Hakkında Gerekli Yönlendirmeleri Yapmaları Talimatını Verdi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır da Bu Projenin En Fazla Sayıda Vatandaşımıza Ulaşabilmesi Adına Halk Eğitimi Merkezinin Tüm Personel ve İmkanları İle Her Türlü Faaliyete Hazır Olduğunu Belirtti.

Kaymakamlık Binasında Mahalle Muhtarlarına Yapılan Bilgilendirme Toplantısının Akabinde Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Volkan Edis de Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulu Konferans Salonunda Okul Müdürlerine Proje İle İlgili Bir Sunum Gerçekleştirerek Okul Müdürlerinden Velilerine Ulaşarak Projeden Faydalanan Vatandaş Sayısını Artırmaya Yardımcı Olmaları İstendi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MURAT DEMİR’İN KIŞLADA BABASI HASAN DEMİR’İN ADINI TAŞIYAN CAMİ AÇILIYOR

HIZLI YORUM YAP