DOLAR

32,2430$% -0.01

EURO

34,7206% -0.2

GRAM ALTIN

2.399,72%-0,38

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,25

BİST100

10.336,50%0,68

BİTCOİN

2033832฿%-0.43446

ETHEREUM

98531Ξ%-0.75515

a

TUZLA, İŞLETMECİLER İÇİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ

*TUZLA’DA KORONAVİRÜS’E RAĞMEN YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Tuzla, Koronavirüs Salgınına Rağmen İşletmecilerin Cazibe Merkezi Haline Geldi. Sürekli Yeni İşletmelerin Açılması İle Birlikte Hem İşletmecilerin Hem de Vatandaşların Yüzü Gülüyor. Bugün Yapılan 2 Açılışa Katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Hem Ekonomik Katma Değer Hem de Özelliklede İstihdam Açısından Her Türlü Yatırımın, En Ufak Bir İş Yerinin Biri Bile Bizim İçin Çok Kıymetli” Dedi.

Tuzla İlçesi, Koronavirüs Salgınına Rağmen İşletmecilerin Cazibe Merkezi Olmaya Devam Ediyor. Tuzla Belediyesi’nin Yaptığı Çalışmalar İle Her Kesimden Vatandaşın Yaşadığı Tuzla’da 2 Yeni İşletme Daha Açıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Katıldığı Törenler İle Açılan İşletmeler, Faaliyetlerine Başladı. Tuzla İlçesi Postane Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Üzerindeki Bir Süpermarketin Açılışına Katılan Başkan Yazıcı, Kurdele Kesti. Kurdele Kesiminin Ardından Süpermarkette İncelemelerde Bulunan Başkan Yazıcı, ‘Hayırlı Olsun’ Dileklerini İletti. Buradaki Açılışın Ardından Orta Mahalle Demokrasi Caddesi’nde Bulunan Kasap Dükkânı Açılışına Katılan Başkan Yazıcı Burada da Kurdele Kesip İncelemelerde Bulundu.

TUZLA’YA YAPILAN YATIRIMLAR ÇOK KIYMETLİ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Açılış Sırasında Yaptığı Açıklamada, ”Tuzla Belediye Başkanı Olarak Tuzla Sınırları İçerisinde Yapılan Bütün Yatırımları, Hem Halkımıza Hem İlçemizin Kentsel Manada Hem de Toplumsal Manadaki Sosyoekonomik Gelişmeler Açısından Çok Kıymetli Olduğunu Her Zaman Düşündük. Tuzla’mız İçin Her Türlü Yatırımın Kıymetli Olduğunu Düşünüyoruz. Bugün Bir Açılışta Daha, Tuzlamızda Yıllar Öncesinde ‘Hiçbir Şey Yok. Biz Pendik’e Kadıköy’e Gitmek Zorunda Kalıyoruz’ Denilen Bir Tuzla’da, Migros’u Görmekte Bizim İçin Önemli Biri Mutluluk Kaynağıdır. Hem Ekonomik Katma Değer Hem de Özelliklede İstihdam Açısından Her Türlü Yatırımın, En Ufak Bir İş Yerinin Biri Bile Bizim İçin Çok Kıymetli Olduğunu Düşünüyoruz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ASLI HÜNEL İLE RENGARENK PROGRAMININ KONUĞU SİNAN AKÇIL OLDU

HIZLI YORUM YAP