DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA KARİYER GÜNLERİ’NDE 29 ÜNİVERSİTE, 6000 ADAYLA BULUŞTU

Tuzla’da Eğitim Alan 11 ve 12. Sınıf Öğrencileri “Doğru Tercih, Uygun Meslek, Emin Gelecek” Sloganıyla Düzenlenen Tuzla Kariyer Günleri’nde Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Üniversitelerin Stantlarını Gezerek Hem Meslekleri Tanıma Fırsatı Buluyor Hem de Doğru Tercih Yapabilme Konusunda Rehber Öğretmenlerden Destek Alıyor. Akademisyenler Tarafından Verilen Eğitimler İle Meslek Seçimi, İletişim, Dil Ve Konuşma, Gelecek ve Geleceğin Meslekleri Gibi Konularda Seminerlere de Katılarak Öğrenciler Bilgi Dağarcıklarına ve Yarınlarına Yön Verme Konusunda Bilgi Sahibi Oluyor. Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Düzenlenen Tuzla Kariyer Günleri Açılış Programına Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aydın Bora ve Hacı Osman Yırtıcı, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler Katıldı.

‘EĞİTİM KENTİ TUZLA’NIN İÇİNİ DOLDURUYORUZ

Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bora, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” Vizyonuna Atıfta Bulundu. Bora, “Tuzla Belediyesi İle Birlikte Gerçekleştirdiğimiz İşbirliği İle “Eğitim Kenti Tuzla”nın İçini Dolduruyoruz. Amacımız Çocuklarımıza ve Gençlerimize Daha İyi İmkân Sunabilmek, Geleceğine Katkı Sağlayabilmektir. Biz İstiyoruz ki; Kendisini İfade Edebileceği, Mutlu Olabileceği ve İşi Yaparken Keyif Alabileceği, Bu Sayede Veriminin Artacağı Bir Gençlik Bir Nesil Olsun. Kariyer Günlerinin Planlamasında Emeği Geçen Tuzla Kaymakamımız Sayın Ali Rıza Çalışır’a, Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’ya ve Bu Koordinasyonu Sağlayan Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.” Dedi.

FIRSAT VARKEN İYİ DEĞERLENDİRİN

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Selamını Katılımcılara İletti. Üniversite Adayı Gençlerin Tercih Sürecinin Önemine Değinen Özcan, “Çocuklar Yıllarca Emek Harcıyorlar ve İş Tercih Noktasına Geldiğinde Bir Bocalama Yaşanıyor. Yanlış Bir Tercih, Her Şeyi Etkiliyor. Öncelikle Sevmediğiniz Bir Bölümü Tercih Ettiyseniz Ömür Boyu Bu Mesleği Yapmak Zorunda Kalacaksınız ve Başarınızı, Aile Yapınızı, Mutluluğunuzu Etkileyecek. O Bakımdan Hazır Fırsat Varken Bu Fırsatları İyi Değerlendirmek Adına Böyle Etkinlikler Yapmak Suretiyle Çocuklarımızın Doğru Tercih Yapmalarını Arzu Ediyoruz” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Gençlerle İlgili Her Projesinde Geleceğe Yönelik Planlamaya Dikkat Ettiğini Vurgulayan Dr. Turgut Özcan, “Gençlerimizin İstifade Edebileceği Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler Gerçekleştiriyoruz” Dedi. Açılış Kurdelasının Ardından Protokol ve Öğrenciler, Stantları Gezdi.

Tuzla Kariyer Günleri Kapsamında 10 Mayıs 2017 Çarşamba Günü Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Üniversite Tanıtımları Düzenlenecek. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 11 Mayıs 2017 Perşembe Günü Saat 10.00’da Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı Ve Kültür Merkezi’nde “Gençliğin Gelecek Tasavvuru” Konulu Söyleşiye Konuşmacı Olarak Katılacak.

Tuzla Kariyer Günleri, Aynı Gün Saat 14.00’te Akademisyen Yazar İbrahim Zeyd Gerçik’in “Gençliğin Girişimcilik Ruhu” Konulu Söyleşisi İle Sona Erecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ, ATATÜRK İLKOKULU’NA DA EK HİZMET BİNASI KAZANDIRDI

HIZLI YORUM YAP