33,2309$% 0.34
36,2864€% 1.28
2.608,03%0,23
4.231,00%0,63
10.473,47%-3,01
1963135฿%-1.9886
91455Ξ%-4.87433
Tuzla sahilinde hizmete başlayan yeni Kızılay Kan Merkezi, Cumhuriyetin 102. yılında umut, iyilik ve dayanışma mesajlarıyla kapılarını açtı.
Daha önce Tuzla Belediyesi yanında hizmet veren Kızılay Kan Merkezi, artık Tuzla sahilinde yenilenen yüzüyle kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlara hizmet veriyor. Açılış törenine Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Tümgeneral Alparslan Kılıç, Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcımız Emre Koç, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Şeref Çolak ve Yönetim Kurulu, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Yönetim Kurulu, CHP Tuzla İlçe Başkanı H.Ulvi Zengin ve Yönetim Kurulu, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Tilki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Kızılay Tuzla Şube Başkanı Adnan Kanıtoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Bir gün hepimize lazım olabilecek iyiliğin, insanlığın kapılarını aralıyoruz. Bu merkez sadece bir bina değil; her gün onlarca hayatın yeniden ışığa kavuşmasına vesile olacak” dedi. Hayırsever Mehmet Ertaş ve Cengiz Cemal Tanrıgül ailelerine teşekkür eden Kanıtoğlu, “Bu katkı, geleceğe bırakılmış kalıcı bir iyilik mirasıdır” ifadelerini kullandı.
Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Kızılay’ın toplum için taşıdığı değere dikkat çekerek, “Kızılay, bizi güvende hissettiren en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Tuzla Belediyesi olarak Kızılay’la ortak protokolümüz çerçevesinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise, “Bugün çok anlamlı bir günde, çok değerli bir hizmetin açılışını yapıyoruz. Kızılay, din, dil, ırk ayrımı gözetmeden insanlık adına çalışan bir kurumdur. Bu merkez Tuzla’ya da Kızılay’a da çok yakıştı” diyerek emeği geçenleri kutladı.
Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle yeni Tuzla Kızılay Kan Merkezi resmen açılırken, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ilk kan bağışını yaparak açılışa anlam kattı.

RAMİ KÜTÜPHANESİ’NDE “EVLİYA ÇELEBİ’NİN İZİNDE” SERGİSİ AÇILDI: MODERN ÇELEBİLER İSTANBUL’DA
1
“EMEK MÜCADELESİNDE YENİ BİR SAYFA: ANADOLU YAKASINDA ÖRGÜTSÜZ GIDA İŞÇİSİ KALMAYACAK”
479190 kez okundu
2
TUZLA BELEDİYESİNİ KİM YÖNETİYOR?
403819 kez okundu
3
AK PARTİ TUZLA İLÇE BAŞKANI ŞEREF ÇOLAK, MEMLEKETİNDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ
370153 kez okundu
4
EREN BAŞKAN, ZEMİN ETÜDÜ YAPILMADAN “TEMEL” NASIL ATILDI?
357751 kez okundu
5
“BİR KARDEŞTEN ADALET ÇAĞRISI: ‘AĞABEYİM ÖLDÜRÜLDÜ, ÜSTÜ KAPATILDI!’”
351031 kez okundu