DOLAR

32,2098$% 0.13

EURO

35,1647% -0.02

GRAM ALTIN

2.461,64%-0,24

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%-0,44

BİST100

10.319,96%1,59

BİTCOİN

2100974฿%-0.95601

ETHEREUM

94677Ξ%-2.6889

a

TUZLA KIZILAY’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

İŞ İNSANI ADNAN KANITOĞLU TUZLA KIZILAY BAŞKANI OLDU

Türk Kızılay Tuzla Şubesi 2022 Yılında Gerçekleşen 11.Olağan Genel Kuruluyla Birlikte 4 Yıldır Başkanlık Yapan Mali Müşavir Sebahattin Demirci, 28.Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Aday Adayı Olması Nedeniyle İstifa Ettiğini Sosyal Medya Hesaplarından Duyurdu. Yönetim Kurulunun Yaptığı Toplantı Sonucunda Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanlığına Adnan Kanıtoğlu Seçildi.

Önceki Dönem Tuzla Kızılay Başkanı ve 28.Dönem Milletvekilliği Aday Adayı Mali Müşavir Sebahattin Demirci, Sosyal Medya Hesaplarından Kıymetli Tuzlalılar Başlık Yayınladığı Mesajında Türk Kızılay Tuzla Şubesinde 4 Yıldır Yürütmüş Olduğum Yönetim Kurulu Başkanlığından 28.Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Aday Adayı Olmam Nedeniyle İstifa Etmiş Bulunuyorum. Görev Aldığım Süre İçerisinde Desteklerini Esirgemeyen Tuzla Kaymakamımız Ali Akça Beyefendiye, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Beyefendiye, Kızılay Yönetim Kurulumuza, Gönüllülerimiz ve Bağışcılarımıza Teşekkür Ederim. Rabbim Çıkmış Olduğumuz Bu Kutlu Yolda Mahcup Etmesin. Dua ve Desteklerinize Talibim İfadelerine Yer Verdi.

Demirci’den Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen Adnan Kanıtoğlu Öncelikle Beni Bu Göreve Layık Gören Tüm Yönetim Kurulumuza ve Gönüllülerimize Teşekkür Ediyorum. Sebahattin Başkanımıza TBMM Yolunda Çıktığı Yolda Başarılar Diliyoruz. Zaten Başkan Yardımcılığı Görevlerimizle Birlikteydik. Çok Başarılı Bir Şube Devralıyoruz. O Nedenle İşimiz Çok Kolay Değildir. Kızılay Faaliyetlerin Eksiksiz Şekilde Devam Etmesi İçin Çok Çalışacağız. Tuzla Halkı’nın Kaynaklarını Tuzla’da Tutacağız. İlimizdeki Tüm Kurum ve Kuruluşlar İle Bundan Sonra da Uyum İçerisinde Çalışacağız. Kızılay Tuzla Şubesi, Tüm Tuzla Halkına Aittir. Herkesi Şubemize Bekliyor, Tuzla’yı ve Kızılay’ı Hep Beraber Yüceltmeye Davet Ediyoruz Açıklamalarından Bulundu.

ADNAN BAŞKAN HAYDİ TUZLA YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARMAYA DEVAM EDELİM…

Tuzla Kızılay Şube Başkanı Adnan Kanıtoğlu, Kahramanmaraş Merkezli Meydana Gelen ve 11 İli Etkileyen 7,7 ve 7,6 Büyüklüğündeki Depremlerin İlk Gününden İtibaren Tuzla Kızılay Ekipleri Olarak Bölgedeki Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyoruz. Deprem Bölgelerin Sürekli İhtiyaçları Devam Etmekte, Önümüz Ramazan Ayı, Türk Kızılay Tuzla Şubesi Olarak Yeni Yardım Tırlarını Göndermek İçin Sizlere Daha Çok İhtiyacımız Var. Her Bir Bağış, Yeni Bir Umut, Haydi Tuzla Yaralarımızı Hep Birlikte Sarmaya Devam Edelim Dedi.

SELAM TUZLA GAZETESİ Olarak Kızılay Tuzla Şube Başkanlığına Seçilen Adnan Kanıtoğlu’na Görevinde Başarılar Dileriz…

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA YÜREK ISITAN İSLAM’A GEÇİŞ! DARİA DERYA OLDU

HIZLI YORUM YAP