DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA KIZILAY’DAN 168 AİLEYE TEMİZLİK MALZEMESİ VE ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYELERİ

BU İYİLİK TUZLA KIZILAY’A BAYRAM ÖNCESİ ÇOK YAKIŞTI, SÜMER GÜNAY KAYNARCA KAN MERKEZİ HAYIRLI OLSUN,

Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi Tarafından ‘İyilik Kime Yakışmaz Ki’ Sloganıyla Başlatılan Kampanya Kapsamında Çocuklara Bayram Hediyeleri Dağıtıldı. 168 Aileye de Temizlik Malzemesi Dağıtımı Şube Başkanı Sebahattin Demirci Başkanlığında Gerçekleşti.

Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi Tarafından ‘İyilik Kime Yakışmaz Ki’ Sloganıyla Başlatılan Kampa Kapsamında Kurban Bayramı Öncesi 168 Aileye Temizlik Malzemesi Çocuklara/Çocuklarımıza İse Bayram Hediyeleri Dağıtıldı. Bu İyilik Tuzla Kızılay’a Bayram Öncesi Çok Yakıştı.

Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanlığı Tarafından ‘İyilik Kime Yakışmaz Ki’ Sloganıyla Başlatılan Kampa Kapsamında Çocuklara Başta Kıyafet Olmaz Üzere Hediyelik Eşya, Ailelerine İse Temizlik Malzemesi Dağıtımı Gerçekleştirdi. Bu Bayramda Hem Aileleri Hem de Çocukları Yalnız Bırakmayarak Mutluluklarına Ortak Olduğunu Anlatan Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci “Kızılay’da Esas Olan Gönüllük ve İyi Niyettir. Bu Bilinçle İyilik İçin Koşmaya Devam Ediyoruz. Bu Vesileyle Tüm Tuzla Halkının ve İslam Aleminin Bayramını Kutluyoruz” Tuzla’da Gerçekleşen Dağıtıma Tuzla Kızılay Şubesinde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları İle Ekipleri Destek Oldular Tüm Kızılay Ekibimize Yürekten Teşekkür Ederim Dedi.

SÜMER GÜNAY KAYNARCA KAN MERKEZİ HAYIRLI OLSUN

15 Temmuz Günü Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem kınık Beyefendinin Katılımlarıyla Bağışçımız Sümer Günay Hanımefendinin Katkıları İle Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya Hanımefendi, Pendik Belediye Başkan Yardımcıları, Kızılay Şube Başkanlarımız İle Bağışçımızın İsmini Taşıyan Sümer Günay Kaynarca Kan Merkezi Açılışını Gerçekleştirdiklerini Açıklayan Tuzla Kızılay Şube Başkanı Sebahattin Demirci Katkılarından Dolayı Bağışçımız Sümer Günay Hanımefendiye Açılışımıza Teşriflerinden Dolayı da Genel Başkanımıza Teşekkür Ediyorum Hayırlı Olsun İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NDA 15 TEMMUZ PROGRAMINA TUZLA’DAN ÇOK SAYIDA KATILIM

HIZLI YORUM YAP