DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA MECLİSİNDE CHP’LİLERDEN PROVOKASYON: MİLLETİN İRADESİNE HAKARET

CHP GENEL BAŞKANI FAHRİ LGBT ÜYESİ DAHA HANGİ SAPIKLIKTAN BAHSEDİYORSUNUZ?

CHP’Lİ HALİL KÜTÜK VE CELAL CENDERE ŞOV PEŞİNDE

İBB ARACIYLA YAKALANAN UYUŞTURUCUYU, MALTEPE VE AVCILAR BAŞTA OLMAK ÜZERE YAŞANAN TECAVÜZ OLAYLARI GÖRMEZDEN GEL, YARGIYA TAŞINMIŞ OLAYI GÜNDEME GETİR

CHP GENEL BAŞKANI FAHRİ LGBT ÜYESİ DAHA HANGİ SAPIKLIKTAN BAHSEDİYORSUNUZ?

KİM Kİ ÇOCUK İSTİSMARINDAN, KİM Kİ HANIMEFENDİLERE TECAVÜZDEN NEMALANIYORSA LANET OLSUN

CHP Meclis Üyesi Halil Kütük Çocuk İstismarını AK Parti Yaptı Demek İçin Eline Tutuşturulan Metni Okuduğunda Kelimeler Arasına Sıkıştırılmış Suçlayıcı Cümlelerine AK Parti Tuzla Meclis Üyeleri Cevap Verince Milletin İradesine Hakaret Edercesine Toplantıyı Terk Ettiler.

Her Ay Yapılan Meclis Toplantılarında Tuzla Belediye Meclisi’nde Gerçekleştirilen Aralık Ayı İkinci Toplantısında Milletin İradesini Hiçe Sayan CHP’li Meclisi Üyeleri ve Bunların İçinden Halil Kütük ve Celal Cendere Provokasyonları Devam Etti. 2024 Yılında Yapılacak Seçimlerde Tekrar Aday Olamama Endişesiyle Her Mecliste Tuzla’da Yapılan Çalışmaların Sonuçlarını Veya Devam Eden Çalışmaları Hakkında Bilgi Alabilmelerine Rağmen Soru Önergesi Vermek Tuzla Halkına Ben Hep Muhalefet Görevimi Yerine Getiriyorum Diyebilmek İçin Söz Alan Kütük ve Cendere Dün Gerçekleşen Aralık Ayı İkinci Oturumunda Şov Yapıp Milletin İradesini Hedef Alan Konuşmalarda Gerginlik Yaşındı. Aslından Hedefleri Tuzla’da Belediye Çalışmalarına Gölge Düşürmek. Aslında Her Defasında Meclisi Karıştırmak. Yine Buna Benzer Senaryo Oluşunca Meclis Başkanı Toplantıya Ara Verdi. Grup Başkanlarıyla Görüşme Yaptı. Ama Maalesef Orada da Konuşulanlara Uymayan CHP Meclis Üyeleri Meclis Toplantı Salonunu Terk Ettiler.

Hafta Başında Yapılan Aralık Meclis Toplantıların İlk Oturumuna Ekmek İle Gelerek Şov Yapan Celal Cendere Tuzla Basınında Yaptıkları Haber Olmayınca Her Söz Aldığından 3,5 Yıldır Taraflı Basın Sözleriyle Espri Yaptığını Zannetse de Karakterini Ortaya Koyduğunu Farkında Değil. Kapalı Kapılar Ardından Kilolarca Et Yediğini Bilmeyen Yoktur. Yola Çıktıklarını Yolda Bulduklarına Değiştiren Cendere 2024 de Aday Olabilmek İçin Canlı Yayınlanan Tuzla Belediye Meclis Toplantısı Devam Ederken İmamoğlu Broşürü Dağıtarak Şovuna Devam Etti. AK Parti Meclis Üyesi Mahmut Kadder Broşürde Yazılanların Yüzde 80’in Yalan Olduğunu Söyleyince Canlı Yayında Bağırdı, Broşürleri Yere Atarak Şovuna Devam Etti.

CHP Meclis Üyesi Halil Kütük Çocuk İstismarını Gündeme Getirmek İçin Yaptığı Konuşmaya Cevap Veren AK Partili Meclis Üyesi Nurhan Erdem Öncelikle Şunu Belirtmek İstiyorum Çocuk İstismarının Dili, Dini, Mezhebi, Meşrefi Olmaz. Belirtiğiniz Gibi 6 Yaşındaki Çocuğun Evlendirilmesine Ses Çıkarmayan Sağcılar Ahlaksızdır. LGBT’li Çocuk Var Diye 23 Nisan 2020 Yılında CHP’li Olan Kent Konseyinde Bayrak Asmasına Susan CHP’li Solcular Ahlaksızdır. (Buna Tepki Verenleri CHP’lileri Tenzi Ederek) Sözü Üzerine Chp’lilerin Tepkileri Yükseldi. Kadın ve Aile Komisyonunda Görevli Meclis Üyesi Nurhan Erdem Bunun Üzerine Yeter Artık Bir Bayanın Konuşmasına Bile Tahammülünüz Yok Dedi. Ben Size Olanı Söylüyorum Her Yapılanı İslamcı Kimliğiyle Bağdaştıran Konuşmanızdan Bunları Servis Eden Zihniyetlerden Vazgeçin. Böyle Zihniyet Olmaktan Vazgeçin. Niçin Rahatsız Oluyorsunuz Bu Bahsedilen Yaştaki Çocuklarla Alakalı Söylemlere Tepki Vermeyen Sağcılar Ahlaksızdır Deyince Tepkiniz Yok, Bir Taneniz Bile Cevap Vermediniz. Ama CHP İçinde LGBT İçin Çalışmalar Yapan Kendi CHP Belediyeleriniz İçin Ses Çıkarmıyorsunuz. Çıkarmayan Solcular Deyince Tepki Veriyorsunuz. Yapılan Ahlaksızlıkları İktidarımızla Bağdaştırmazsınız. Sizlerin de Bazı İlçelerin İçerisinden Yaşananlar Var. Ahlaksız Her Yerde Ahlaksızdır. Bunun Siyasi Olarak Bağdaştırmanız Yanlış. Bizim Tepki Koyduğumuz Budur. Gözyaşının Rengi Olmadığı Gibi Ahlaksızlığın Siyasal Tarafı Olamaz. Lütfen Bunu Kabul Edin. Adalet ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız Bu Konuyla Alakalı Gereken Çalışmayı Hukuki Süreci Zaten Başlatmıştır. Adalet En Kısa Zamanda Yerini Bulacaktır Açıklamalarından Bulundu.

CHP’DE YAŞANAN TECAVÜZ OLAYLARINDAN BAZILARI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yeğeni Hıdır Çakmak, 4 Kız Çocuğunu Taciz Ettiği İçin 20 Yıl Hapis Cezası Aldı. CHP Beraatını İstedi, Tahliye Olmayınca Kılıçdaroğlu İle Akrabalığı Örtbas Edildi.

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı, Genç Bir Kıza Tecavüz Etti. Kadın Savunucusu Olduğunu Söyleyen İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Skandalı Kapatmaya Çalıştı.

GÖRMEZDEN GELDİLER

Türkiye Maltepe Skandalı Konuşurken Bu Sefer CHP Avcılar İlçe Eski Üyesi Özlem H., CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Yasin I. ve Özgür A.’nın Farklı Tarihlerde Ahlâksız Tekliflerine Maruz Kaldığını Açıkladı. Canan Kaftancıoğlu, Özlem H.’ye Sahip Çıkmak Yerine Hakkında Suç Duyurusunda Bulunduklarını Söyledi. Kaftancıoğlu “Bana Bir Ulaşma Olmadı” Dedi. CHP İl Başkanı Tecavüzleri Görmezden Gelip “Birtakım Operasyonlar Olduğunu Düşünmüyor Değilim” Diye Üste Çıkmaya Çalıştı.

Üstelik Deniz Baykal Hâdisesi Gibi Zinaya Giren Olayları Saymıyoruz. Bunlar Gibi Nicesi Varken Tuzla Siyasetini Konuşmamak Yerine, Tuzla’ların Hayrına Olacakları Konuşmaktan Kaçan CHP Meclis Üyeleri Aldıkları Talimatla Meclis Terk Ettiler.

Tuzla Belediye Meclisi Aralık Ayı Oturumu Başkanvekili Murat Kant Başkanlığında AK Parti, MHP, İyi Parti Meclis Üyeleriyle Devam Etti. Alınan Kararlar Doğrultusunda 2022 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı Tamamlandı. Tuzla Belediye Meclisi 2 Ocak 2023 Tarihinde Saat 15:00’da Yılın İlk Meclisini Gerçekleştirecek.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE’DE ‘AŞIK’LAR COŞKUSU

HIZLI YORUM YAP