DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA MHP TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu’nun Ev Sahipliğinde Gerçekleşen İftar Programı Kuran-I Kerim Tilavetiyle Başladı. Beşiroğlu Tüm Masaları Dolaşarak Misafirleri Selamladı. Programa Bölge Başkanı Ümit Gürbüz İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Uz ve Fatih Eryılmaz 26. Dönem Milletvekili Adayı Ekrem Düzgün MHP Tuzla Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin ve Yönetimi Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Cebeci Şile Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Çakmak Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri İlçe Yönetimi ve Çok Sayıda Partili Katıldı.

MHP İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu İftar Programından Sonra Yaptığı Konuşmada Ramazan Ayının Sevinç Heyecan ve Gönül Huzurunu Hep Birlikte Yaşadıklarını Belirtti. Beşiroğlu Bu Kutlu Ayda İç Muhasebe Yapmalı Kendimizi ve Çevremizi Samimiyetle Gözden Geçirmeli Vicdan Mizanını Baştan Ayağa Kontrol Etmeliyiz. Kırılan Gönülleri Onarmak Kararan Yürekleri Aydınlatmak Yabani Kalpleri Ehlileştirmek İçin Rahmet Dolu Gün ve Anlar İçindeyiz İnşallah Cenab-I ALLAH Tuttuğumuz Oruçları ve Yaptığımız Duaları Kabul Eder ve Üzerimizden İhsanını Mağfiretini ve Himmetini Esirgemez Dedi.

Kendilerine Emanet Edilen Sancağı Daha da Yükseğe Taşıyacaklarını İfade Eden Beşiroğlu Şahsım Onun Bunun Adamı Değildir. Bu Kardeşinizde Sizler Gibi Liderinin, Davasının ve Teşkilatının Adamıdır Sevdalısıdır Davaya Sadakat Şerefimizdir.

Bu Vesileyle Millet Devlet ve Bayrak Uğruna Hayatlarını Kaybetmiş Kutlu Dava Yolcusu Ülküdaşlarımızı Tüm Aziz Şehitlerimizi Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i Bir Kez Daha Minnet ve Şükran Hislerimle Anıyor Cenabı-I ALLAH’tan Hepsine Rahmet Diliyorum. Tüm Babaların Gününü Kutluyor. Yaklaşan Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramınızı da Şimdiden Tebrik Ediyorum Şeklinde Konuştu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BİNLERCE ERZİNCANLI AYNI SOFRADA RAMAZAN’IN BEREKETİNİ PAYLAŞTI

HIZLI YORUM YAP