DOLAR

32,3938$% -0.11

EURO

34,5795% -0.67

GRAM ALTIN

2.381,88%-2,17

ÇEYREK ALTIN

3.909,00%-2,16

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1939008฿%-5.36216

ETHEREUM

95994Ξ%-7.12939

a

TUZLA MHP’DEN ‘BEREKET SOFRASINDA GÖNÜL BİRLİĞİ’ İFTARI

ASLAN BAŞKAN: "YAŞANAN ACILAR VE KAYIPLAR HEPİMİZİNDİR" SEÇİMLERDE HEMEN SONRA TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA DEPREM BÖLGELERİNE KOŞACAĞIZ YARALARIMIZI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Tuzla Milliyetçi Hareket Partisi Ailesi Teşkilatı ve Milletvekili Adaylarıyla Birlikte Tek Yumruk Olarak 14 Mayıs Seçimlerine Hazır Olduğunu Gösterdi. MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş’ın Ev Sahipliğinde Orhanlı Kültür Merkezine Gerçekleşen İftar Programında MHP Seçim Zaferine Kenetlendi.

MHP Tuzla Büyük Teşkilat İftarına 28 Dönem Milletvekili Adayları Tuzla Teşkilatında Yetişmiş Erdem Doğruer, İlker Çakıroğlu, Halil İbrahim Uz, Suat Altunkaynak, Meclis Üyeleri Volkan Beşiroğlu ve Ferhat Altunkaynak, Mahalle Başkanları, İlçe Yönetimi ve Çok Sayıda Partili Katıldı.

28 Dönem Milletvekili Adayları Yaptıkları Selamlama Konuşmaların Ardından Konuşmalarını Yapan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Bizler, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in İzinde, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Emrinde, Türkiye’nin Yeni Yüzyılında Milletin Hizmetinde, Vatanın Daha Müreffeh, Daha Güçlü Bir Geleceğe Taşınması Adına, Ülkücü Hareketin Neferleri Olarak, Bugün Burada Tek Ses, Tek Nefes, Dosta Güven Düşmana Korku Veren Birlikteliğimiz ve Duruşumuzla, Yan yana ve Kolkolayız Açıklamalarında Bulundu.

Aslan Başkan Konuşmalarına Şu Sözleri Kaydetti;

Biliyoruz Ki, 14 Mayıs Seçimi Hak İle Batılın Mücadelesidir. Unutulmasın Ki, 14 Mayıs Seçimi Sadece Türkiye’yi Değil, Milletimizin Ferasetini, Birlikteliğini, Duruşunu ve Kudretini Hazmedemeyenleri de İlgilendiren Bir Seçimdir. Aynı Zamanda Umudunu Türkiye’ye ve Cumhur İttifakının Zaferine Adamış Mazlum Coğrafyaların Kurtuluş Mücadelesi ve Bekasının da Seçimidir.

Ülkemizin Cumhur İttifakına Her Zamankinden Çok İhtiyacı Var. Bizlerde Gece-Gündüz Demeden Çalışacağız. Yeni Yatırımlar, Yeni Üretimler ve Ekonomisi Daha Güçlü Bir Türkiye İçin, İstanbul İçin Tuzlamız İçin Halkımızın da Desteğiyle 15 Mayıs Sabahına Büyük Bir Zaferle Uyanacağız Dedi.

Yapılan Kısa Konuşmalarından Sonra Gazetemize Açıklamalarda Bulunan Aslan Ali Baş Seçimlere 25 Kaldı. 14 Mayıs Seçimlerine Doğru Cumhur İttifakı’nın Önceliğinin Deprem Bölgesinin İhyası ve İmarı Olduğunu Vurgulayan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Cumhur İttifakı Olarak Tek Gayemiz Deprem Bölgelerinde Yıkılan Şehirlerimizi Yeniden Eski Günlerine Kavuşturmaktır. Yüce Allah’ın İzniyle Mümkün Olan En Kısa Süre İçerisinde Devletimiz Tüm Vatandaşlarımızı Kalıcı Konutlarına Kavuşturacak ve Hayatın Normalleşmesini Sağlayacaktır. Yaşanan Acılar ve Kayıplar Hepimizindir. Seçimlerde Hemen Sonra Tüm Teşkilatlarımızla Deprem Bölgelerine Koşacağız Yaralarımızı Sarmaya Devam Edeceğiz Dedi.

   

  

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA KIZILAY GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

HIZLI YORUM YAP