DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YABANCI EĞİTİMCİLERİ AĞIRLADI

Türkiye Ulusal Ajansı Tarafından Hibelendirilen Erasmus+ Projelerine Bir Yenisini Ekleyen Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Girişimcilik Projesi İle Kuzey Makedonya ve Hırvatistan’dan Gelen Öğrenci ve Öğretmenleri Misafir Etti. Projenin Koordinatörlüğünü Yapan Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bu Süreçte Birçok Seminer ve Workshop Düzenledi.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Görevli Öğretmenleri, ‘Sosyal Girişimcilik’ Projesi İle, Tuzla’daki Lise Öğrencilerini, Kuzey Makedonya ve Hırvatistan’daki Öğrenciler İle Buluşturarak Sosyal Girişimcilik Konusunda Ortak Çalışmalar Yürütüyorlar.

Proje Kapsamında Yetkililer, Tuzla Kaymakamı Sayın Ali AKÇA, Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi YAZICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU’nu Makamında Ziyaret Ettiler.

Tuzla Kaymakamı Ali AKÇA;

Ziyaretin Öncelikle Ülkemiz Genç Girişimcilerine Kattığı Önem Üzerinde Durdu. Tuzla’mızda Bulunan Mehmet Tekinalp Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencilerini Tuzla’da ve İstanbul’da Birleştiren Bu Projenin; Sosyal Girişimcilik Anlamında Fikirleri Aynı Zamanda Kültürleri Tuzla’da Buluşturduğunu İfade Etti.  Sayın AKÇA Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi. Proje Üzerine Yapılan Karşılıklı Konuşma Sonrasında İstanbul ve Tuzla Üzerine Sohbet Edildi. Misafir Öğretmen ve Öğrenciler Yapılan Ziyaret, Türkiye de Ki Karşılama, Projenin Kendilerine Kattığı Kazanımlar Adına Sayın AKÇA’ya Teşekkürlerini Sundular. İstanbul ve Tuzlayı Çok Beğendiklerini İfade Ettikten Sonra Makamdan Ayrıldılar.

Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi YAZICI;

Bir Eğitim Gönüllüsü Olarak Her Zaman Dediğimiz Gibi “Eğitime Can Feda.” Tuzla’mız ve Okulumuz Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri İle Birlikte Yürütülen Bu Projede Genç Girişimcileri Aramızda Görmek Bizler İçin Gurur Verici. Eğitimde Önemli Bir Yere Sahip Olan Tuzla’mızı Yapılan Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkürlerini İleterek Tekrar Ağırlamaktan Mutluluk Duyacağını Dile Getirerek Misafirleri Uğurladı.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU;

Heyeti Makamında Karşılayan Sayın ALİREİSOĞLU, Ziyaretlerinden Dolayı Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi. Öğretmenlerimizin Vizyonlarını Yabancı Ülkelerden Gelen Eğitimcilerin Eğitimcilerle Buluşturarak Mükemmel Hale Getirme Çabası İçerisinde Olduklarını İçin Dile Getirdi.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “AB Erasmus+ Sosyal Girişimcilik” Projesi Kapsamında Kuzey Makedonya ve Hırvatistan’dan Gelen Öğrenciler İle Türkiye’nin En Fonksiyonel Parkı Olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nı Gezen Öğrencilere Uzay Gözlem Evi, Kutup Bilim Evi İle İlgili Yapılan Sunumların Ardından İstanbul’un Tarihi ve Kültürel Müzelerini 24 Öğrenci ve 12Öğretmen Gezdiler.

Proje Öğrencilerinden, Tara Trgovcevic,” 18 Yaşındayım. Burada Olmak Çok Güzel Bir Deneyim. Uzun Zamandır Katılmak İstiyordum. Bu Ortamdan Çok Keyif Aldım. Çünkü Burada Çeşitli İnsanlar İle Tanıştık. Bizimkinden Farklı Yeni Kültürler Tanıdık. Dedi. Bir Diğer Öğrenci İse,” Bu Çok Güzel Bir Deneyimdi. Çeşitli İnsanlar İle Tanıştık. Yeni Dostluklar Kazandım ve Onlarla Gelecekte de İletişim Halinde Kalacağım. Tuzla Gerçekten Çok Güzel. Beklentim Bu Kadar Yüksel Değildi Açıkçası Ama Tuzla Güzel” Dedi. Bir Diğer Erasmus Öğrencisi İse,” İlk Kez Türkiye’de Bulunuyorum.  Burada Olduğum İçin Çok Heyecanlıyım Fırsat Olursa Her Zaman Buraya Gelirim. Çok Güzel İnsanlarsınız ve Her Şey İçin Teşekkür Ederim, Üniversiteyi Tuzla’da Okumak İstiyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SAKARYA LİSELER ARASI DÜZENLENEN VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA KALE OKULLARI RÜZGARI ESTİ

HIZLI YORUM YAP