DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2160415฿%0.31261

ETHEREUM

100752Ξ%1.25961

a

TUZLA-PENDİK GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ’NDE SİNAN TERZİ DÖNEMİ

PENDİK-TUZLA’DA, SİNAN TERZİ DÖNEMİ

Pendik- Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’nde Olağanüstü Genel Kurulu Sonrası Yeni Başkan Sinan Terzi Oldu.

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Dernek Merkezinde Gerçekleşen Genel Kurulda Mevcut Başkan Şaban Cebeci Aday Olmadı. Sinan Terzi’nin Tek Aday Olarak Katıldığı Genel Kurulda Terzi, Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’nin Yeni Başkanı Oldu.

Genel Kurula İlgi Gösteren Üyelere Misafirlere Teşekkür Eden Çiçeği Burnunda Başkan Sinan Terzi; “ Çok Değerli Federasyon Başkanlarım, Dernek Başkanlarım Kıymetli Hazirun, Büyüklerim, Küçüklerim ve Sevgili Yönetimdeki Yol Arkadaşlarım.

Hepinizi Allah’ın Selamıyla Selamlıyorum Es-Selamünaleyküm.

Bugün Bir Seçim Üzeri Ve Kongre İçin Burada Toplanmış Bulunuyoruz. Biz De Sizlerin Teveccühü İle Yönetimimizle Birlikte Derneğimizin Yönetimine Talipli Olduk. Önce Şahsım ve Yönetimimiz Adına, Sonra Üyelerimiz Hemşerilerimiz ve Ülkem Adına Hayırlı Hizmetler Olmasını Mevla’dan Temenni Ediyor ve Diliyorum. Derneğimizin Kuruluşundan Bugüne Kadar Derneğimize ve Hemşerilerimize  Hizmet Eden, Katkı Sunan Dernek Başkanlarına, Yönetimlerine, Sponsorlarına ve En Önemlisi Buranın Mutfağında Hizmet Etmiş Herkese Şimdiden Teşekkür Ediyorum. Sözlerime 1999 Yılında Kurulan ve Derneğimizin Rahmetli Başkanı Niyazi Baş’a Bir Fatiha Okuyarak Devam Etmek İstiyorum. Her Zaman ve Her Yerde Olduğu Gibi BİZ Olur İsek, BİR Olur İsek, El Ele Verir İsek Bu İşi Başarırız. Bu Dernek Çatısı Altında Birlikteliği, Kardeşlik ve Dostluğu Tesis Etmek Birinci Önceliğimiz ve Hedeflerimiz Arasındadır. Ancak Bunu Yaparken Tüm Taraflar Aynı Gayret ve Özveriyi Göstermelidir. Tek Taraflı Ne Aşk, Ne Sevgi, Nede Kavga Olur. Tek Taraflı Hiçbir Şey Yürümez. Onun İçindir Ki; Tabii Ki Birçok Şey Yönetimden Beklenir Lakin Yönetiminde Üyelerden Beklentileri Vardır. Herkes Üzerine Düşeni Layıkıyla Yapmaya Çalışır İse Bu Dernek Her Zaman En Önde Olacak, Adından Söz Ettirerek En İyilerden Anılacaktır. Sizlerden Önemle Ve Özellikle Talebim Şudur Ki; Geçmişe Takılmadan Önümüze Bakalım. Bugüne Kadar Birçok Hizmetler Sağlandı. Bundan Sonra Daha İyisini Yapmak İçin Yönetim ve Üyelerin Elbirliğine İhtiyaç Vardır. Lütfen Ötekileştirmeden ve İl Derneği Statüsü İle Tüm Gayret ve Hedeflerimizi Belirleyelim. Burası Hepimizin. Velhasıl Sözlerimi Hak ve Hakkaniyyetten Ayrılmadan Çalışacağıma Derneğimizi ve Hemşerilerimizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğime İnanmanız ve Güvenmeniz Dileğiyle Sonlandırıyor Selam ve Arz-I Muhabbetlerimi Sunuyorum” Dedi.

Genel Kurula Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, GÜDEF Genel Başkan Yardımcısı Sadık Yazıcı, GÜDEF Kurucu Üyesi Salim Koca, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Uslu, PENDEF Başkan Vekili Yaşar Saka ve Dernek Üyeleri Katıldı.

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Yönetimi Şu İsimlerden Oluştu;

SİNAN TERZİ

AHMET CEBECİ

AYTAÇ ODABAŞ

BURHAN BEKTAŞ

İBRAHİM YILMAZ

BURAK BAŞ

YAVUZ KÜÇÜK

İRFAN DEMİRSOY

KADİR BAŞ

ONUR ÇUBUKÇU

SİNAN OLGUN

ŞÜKÜR ÖZTÜRK

FATİH ÇAYIR

CELAL YILMAZ,

ADEM BAYRAKTAR

MURAT BAŞ

NURAY OLGUN İLDENİZ

VEHBİ ŞİMŞEK

FERHAT TUNCER

CUMALİ BAŞ

KADİR BAŞ

ÖMER ALPER

AYHAN YAPRAK

AHMET OLGUN

MURAT ÇUBUKÇU

MUSTAFA ÖZSOY

FATİH ÖZTÜRK

METİN KARAHAN

TUNCAY ÖZTÜRK

NAZIM BAŞ

NECATİ BİLGİN

SELÇUK DOĞAN

ALİ OLGUN

TEMEL KÜÇÜK

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KÖŞE BUCAK İSTANBUL SERGİSİ AÇILDI

HIZLI YORUM YAP