DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a
  • Selam Tuzla
  • GENEL
  • TUZLA TOKATLILAR DERNEK BAŞKANI ÖMER BOLAT KADINLAR GÜNÜ’NÜ KAHVALTIDA KUTLADI

TUZLA TOKATLILAR DERNEK BAŞKANI ÖMER BOLAT KADINLAR GÜNÜ’NÜ KAHVALTIDA KUTLADI

Tuzla Tokatlılar Derneğinin Emektar ve Çalışkan Başkanı Ömer Bolat 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Üye Olan Hanımların Katıldığı Özel Bir Kahvaltı Programı Düzenleyerek Tokatlı Hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Düzenlediği Kahvaltı Programıyla Tokatlı Hanımların Gönüllerinde Yer Alan Tuzla Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer Bolat ve Yönetim Kurulu Şehitlerimizi de Unutmayarak Kahvaltı Programına Yasin-İ Şerif Okuyarak Başladı. 3N Sofrasında Gerçekleşen Bölgenin Tanınmış İş Adamlarının da Hanımlarıyla Katıldığı Kahvaltı Programı Üyeler Tarafından Takdir Topladı.

Kahvaltı Programında Okunan Yasin-İ Şerifin ve Edilen Duaların Ardından Yönetim Adına Bir Selamlama Konuşması Yapan Tuzla Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer Bolat Bugün Dünya Kadınlar Günü Bizde Tuzla Tokatlılar Derneği Olarak Hayatımıza Emekleriyle Anlam Katan Kadınlarımızı Bu Özel Günlerinde Unutmadığımızı Göstermek Adına Kahvaltı Programı Düzenleyerek Kadınlar Gününü Kutladık. Peygamber Efendimiz Cennet Annelerin Ayağı Altında Buyurmuştur. Kadınlarımız Türk Toplumunda da Önemli Bir Yere Sahiptir ve Tarihimizde ve Günümüzde Oynadıkları Rollerle Bunu Her Zaman Kanıtlamışlardır. Öyle Ki Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk Ey Kahraman Türk Kadını! Sen Yerde Sürünmeye Değil, Omuzlar Üzerinde Göklere Yükselmeye Layıksın Demiştir. Başta Şehit ve Gazilerimizin Anne ve Eşleri Olmak Üzere Sevgi Dolu Yürekleri ve Fedakârlıklarıyla Dünyamızı Güzelleştiren, İnsanlığın Umudunu Yeşerten Annelerimiz, Kardeşlerimiz, Eşlerimiz, Kıymetli Varlıklarımız Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutluyorum Diye Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ SOSYAL BÜTÜNLEŞME VE ÇOK KÜLTÜRLÜLÜK EĞİTİMİ KAPSAMINDA İSPANYA’DA

HIZLI YORUM YAP