DOLAR

16,4337$% -0.24

EURO

17,6044% -0.58

GRAM ALTIN

976,75%-1,19

BİST100

%

BİTCOİN

487532฿%-0.1143

ETHEREUM

29371Ξ%1.00307

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

TUZLA TRABZONLULAR İFTARI DUALARLA, BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE COŞKUYLA YAPILDI

Tuzla Trabzonlular Platformunun Düzenlediği İftar Programından Platform Başkanı Murat Kant Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Misafirleri Kapıda Karşılarken Ezanın Okunmasıyla Beraber Açılan İftardan Sonra Eller Sema’ya Açılarak Dualar Edildi.

Anadolu Kültür Merkezi İç Koridoru ve Parka Yayılan Tuzla’da Yaşayan Trabzonlular İftarına AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ali Sevinç AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Koordinatörü Gülten Durdu Tuzla Belediye Başkan Dr.Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Mhp Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu Mhp İstanbul Milletvekili Adayları Aziz Aydoğdu ve Şükrü Şimşek AK Parti ve Mhp İlçe Yöneticileri AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Tuzsiad Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yavuz Atagün  Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri Kanaat Önderleri ve Yaklaşık 2Bin 500 Trabzonlu Katıldı.

İftar Yemeğinde Bir Araya Gelerek Hem İftarı Açan Trabzonlular Hemde Hasbihal Ederek Hasret Giderdiler. Davete Katılanlar İftar Programı Düzenleyen Enişteleri Olan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı‘ya Tuzla Trabzonlular Platform Başkanı Murat Kant ve Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk’a Teşekkür Etti

Tuzla Trabzonlular Platform Başkanı Murat Kant Gazetemize Yaptığı Açıklamada Bugün İftarımıza Katılım Sağlayan Tüm Hemşerilerime Teşekkür Ederim. Trabzonluları Birbirleriyle Tanıştırmak, Kaynaştırmak, Sosyal ve Kültürel İlişkilerin Geliştirilmesine Katkı Sağlamak Amacıyla Bu Tür Etkinlikleri Gerçekleştireceklerini Bugün iftar Programıyla Bunu Gerçekleştirdik Başka Birgün Başka Etkinliklerle Bir Arada Olacağız Bize Her Yer Trabzon İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLANIN TANINMIŞ İŞ ADAMI NCT YAPI SAHİBİ NECATİ TOSUN DOSTLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.