DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA ÜLKÜ OCAKLARI EKİBİ DEPREM BÖLGESİNDE

ÖNCE TOPLADILAR, SONRA DEPREM BÖLGESİNDE GİDEREK KUMANYA DAĞITTILAR, ENKAZ ALTINDAKİLERİN KURTULMASINA DESTEK OLDULAR, TUZLA’DA KALANLARDA VEFAT EDENLER İÇİN KURAN-I KERİM OKUTTU

Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım ve Mensuplarından Oluşan Bir Ekibin Kurtarma Çalışmalarına Destek Olmak Üzere Deprem Bölgesine Gitti.

Tuzla Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları 1. Bölge Başkanı Kerim Cebeci Önderliğinde Önce Topladıkları Öncelikli İhtiyaç Malzemeleri Olan Kışlık Kıyafetler, Botlar, Montlar, Bebek Mamaları, Gıda Gibi Malzemeleri Toplayarak Yüklenen Tırlarla Deprem İllerine Yolladı. Beraberinden Giden Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım ve Ülkücü Gençler Hatay’da Enkaz Altında Kurtarılma Çalışmalarına Destek Oldular. Bazı Gençlerin Bölgede Kumanya ve Ekmek Arası Dağıtımına da Destek Oldukları Görüldü. Ve Hala Ülkücü Gençlerin Bölgede Kurtarma Çalışmalarına Devam Etikleri Öğrenildi. Tuzla Ülkü Ocaklarından Geleneksel Devam Eden Kuran-ı Kerin Okumaları Bu Hafta Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Oldu.

Ülkü Ocakları 1. Bölge Başkanı Kerim Cebeci Konuyla İlgili Yaptığı Açıklamada Şu İfadelere Yer Verdi, Ülke Olarak Çok Zor Bir Dönemden Geçerken Büyük Milletin Vefalı ve Cefakar Evlatlarının Zor Zamanlarda Nasıl Bir Arada Olduğunu Görmek Bizleri Mutlu Ediyor. Her Zaman Olduğu Gibi Bu Zor Günlerde de Elini Taşın Altına Koyan, Milletimizin Derdiyle Dertlenen Ülkü Ocakları ve Onun Mensupları Bir Kez Daha Elini Değil Gövdelerini Taşın Altına Koymuşlardır.

Depremin İlk Saatlerinden İtibaren Genel Merkezimiz ve Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin Talimatları İle Sorumluluk Almaya Başlayan İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve Ülkücü Gençlik Kan Bağışından, Ayni ve Nakdi Yardım Toplamaya, Toplananları Tasnif Etmeye Kadar Birçok Alanda Yardıma Koşmuştur. İl Başkanlığımızın Koordinesinde Tüm İlçe Ocaklarımız Bulundukları Bölgelerde Depremin Acılarını Biraz Olsun Hafifletmek Adına Seferber Olmuşlardır.

Bu Zor Günleri Birlikte Aşacağımıza İnanıyor, Bizlerden Destek Ve Dualarını Esirgemeyen Tüm Gönüldaşlarımıza Şükranlarımızı Sunuyoruz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ALPİ DİŞ HASTANELERİ YARDIM TIRLARI BÖLGEYE ULAŞTI

HIZLI YORUM YAP