DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2160415฿%0.31261

ETHEREUM

100752Ξ%1.25961

a

TUZLA ÜLKÜ OCAKLARINDAN DEPREM ÇOCUKLARINA VEFA

TUZLA ÜLKÜ OCAKLARI BU SEFER ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE GÖTÜRDÜ

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Talimatlarıyla, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Direktifleri Doğrultusunda Depremin İlk Gününde İtibaren Bölgede Olan Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım ve Ekip Arkadaşları Hatay ve İlçelerinde Gıda, İçecek Çeşitleriyle (Su, Meyve Suyu) Haricinde Başlattıkları Kampanyada İle Bu Haftada Çocuklar Gülsün Diye Topladıkları Oyuncakları Dağıtımı İçin Yeni Bir Ekiple Cumadan İtibaren Bölgede Çocuklara Moral Oldu.

Genel Merkezin Hatay’ın Antakya İlçesine Kurdukları Çadır Kentte Yardım Malzemelerini Boşaltan Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım ve Ekip Arkadaşları Hatay Merkez, İskendurun, Belen, Samandağ, Defne, Ovakent ve Kırıkhan Bölgesinden Çocuklara Oyuncak Hediye Ederek Moral Oldular.

Konuyla Alakalı Bilgi Aldığımız Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım Depremin İlk Gününden İtibaren Vatandaşlarımızın Yaralarını Sarmak İçin Çalışıyoruz. Tuzla Ülkü Ocakları Olarak Ocağımıza Yapılan Yardım Malzemelerini Gönüllü Gençlerimizle Deprem Bölgelerinde Ülkü Ocakların Kurdukları Çadır Kentlere Ulaştırıyoruz. Allah’ın İzni, Devletimizin Desteğiyle En Kısa Zamanda Yaraları Birlikte Saracağız İfadelerini Kullandı.

Bölgeye Gönderilen Malzemelerin İçinde İki Hediye Anlamlıydı. Nehir Akpınar En Sevdiği Çantasını Bu En Sevdiğim Çantam, Sende Çok Seversin Umarım Güle Güle Kullan Notuyla Gönderirken, Münevver İsimli Bir Bağışçıda Gönderdiği Çantasına İçine Çikolata Koyarak Bayram Şeker Toplayıp Afiyetle Yersin Güzel Kızım İfadelerine Yer Veren Not Düştü.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ 274.SAATTE “SARI İNEĞİ” SAĞ ÇIKARDI

HIZLI YORUM YAP