DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLA YAYLA SAMSUNLULAR DERNEK GENÇLERİNDEN ÖRNEK BULUŞMA

Tuzla Yayla Samsunlular Derneği Gençlik Kollarına Atanan Uğur Tüydü Dernek Başkanı Cemil Doruk ve Yönetim Kurulu İle Kadın Kolları Başkanı Hava Okan ve Çok Sayıda Samsunlu Genç Birçok Projeyi Hayata Geçirmek İçin İlk Gençlik Kolları Toplantısını Hareket Yemek Salonunda Gerçekleştirdi.

Tuzla Samsunlu Gençlerinin “İlk Gençlik Buluşması”; Hareket Yemek Salonunda Gerçekleşti. Tuzla’da Demografik Yapıya Göre İkinci Sırada Olan Samsunlular Tuzla’da Örnek Bir Çalışma Gerçekleştiren Başarılı Çalışmalarıyla Adından Söz Ettiren Dernek Başkanı Cemil Doruk Ve Yönetim Kurulu Daha Önce Hava Okan Başkanlığında Oluşturdukları Kadın Kollarından Sonra Gençlik Kollarını Da Faaliyete Geçirerek Hizmetlerine Daha Güçlü Daha Gür Sesle Gerçekleştirmek İstiyor. Hafta İçinde Uğur Tüydü’yü Gençlik Kollarına Atayan Dernek Yönetimi İlk Toplantıda Gençlerle Birlikte Olarak BİZLER SİZLERLE VARIZ Dedi.

Dernek Başkanı Cemil Doruk Gençlere Seslenerek Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız İle Tuzla’da Birçok Organizasyonla Gerek Tuzla’da Gerek Samsunda Yapacağınız Tüm Çalışmalarda Sizin Yanınızdayız İfadelerini Kullandı. Tuzla’da Futbol Turnuvası Başta Olmak Üzere Tarihi Yerlerin Ziyaretleri Gibi Etkinliklerimiz Malumunuz Üzerine Koronavirüs Nedeniyle Şimdi Hemen Başlayamıyoruz. Çalışmalarınızı ve Güçlü Altyapınızı Oluşturmaya Devam Edin Bu Virüs Olayı Biter Bitmez Etkinliklerimize Hızlı Bir Şekilde Başlayacağız ve Siz Gençlerden Yeni Projeler Bekliyoruz Sizlerde O Enerjiyi Görüyorum Gençlik Kollarımız Hayırlı Olsun Dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilgin Baydi da Dernek Başkanın Sözlerine Ek Olarak GENÇLERİMİZ NEYE ÖNEM VERİYORSA ONA ÇALIŞACAĞIZ İfadeleri Kullanarak Bir Sonraki Toplantıya Kadar Her Gencin Yanında 3 Kişi Getirmesini Önererek Derneğimizin Gençlik Kollarını Tüm Gençler Bilsin Öğrensin. Çalışmalarımızı Hızlandıralım Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımızla Birlikte Hareket Ederek Tuzla Samsunlular Derneğini Daha İyi Yerlere Getirmek İstiyoruz Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA AYDINLI MAHALLESİNDE 3 BİNADA PANİK! ALEV ALEV YANDI

HIZLI YORUM YAP