DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’DA 105 ÖĞRENCİ BESYO İÇİN TER DÖKÜYOR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın BESYO, Askeri Lise, Spor Lisesi, PMYO ve Milli Savunma Üniversitesi Gibi Okulların Fiziki Yeterlilik Sınavları’na Katılmak İsteyen Öğrenciler İçin Başlattığı Spor Akademileri Kursları’na Başvuran 105 Öğrenci Antrenmanlara Başladı. Geçtiğimiz Yıl Kurslara Katılan Öğrencilerin Tamamının İstedikleri Üniversiteye Yerleştiğini Duyan Tuzlalı Gençler, Kurslara Yoğun İlgi Gösterdi. Antrenmanlar Soğuk Havalara Rağmen Aralıksız Devam Ediyor.

Tuzla’da BESYO, Askeri Lise, Spor Lisesi, PMYO ve Milli Savunma Üniversitesi Gibi Okullarda Okumak İsteyen 105 Öğrenci, İstedikleri Okulların Fiziki Yeterlilik Sınavları’nda Başarılı Olmak İçin Antrenmanlara Başladılar. Türkiye’nin En Fonksiyonel Parkı Olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Haftada 5 Gün Ücretsiz Olarak Gerçekleştirilen Antrenmanlar Uzman Eğitimciler Eşliğinde Yapılıyor. Haziran Ayı İtibariyle Başlayacak Sınavlar İçin Aylar Öncesinde Antrenmanlara Başlayan Öğrenciler, Soğuk Havaya Rağmen Yoğun Bir Tempoda Hazırlıklarını Sürdürüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tarafından da Takip Edilen Kurslara Katılan Öğrenciler, Hedeflerine Ulaşmak İçin Yüksek Gayret İle Çalışmalara Katılım Sağlıyorlar.

“BİZE BÖYLE OLANAKLAR SUNDUĞU İÇİN BAŞKANIMIZ DR. ŞADİ YAZICI’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

Antrenmanlara Katılan Öğrencilerden Samet Dika,” Antrenmanlar Bomba Gibi Başladı. Ben Bu Tempoya Alışkınım” Dedi. Fatmagül Armut İse,” BESYO İçin Katıldım Antrenmanlara. Arkadaşımdan Duydum. Çok Memnun Kalmıştı. Bu Sene Ben de Denemek İstedim. Geçen Sene Nasip Olmadı. Bu Sene Denemek İstedim. Bu İmkanları Bize Sağladıkları İçin Çok Teşekkür Ediyorum” Dedi. Ayşegül Demir,” PMO İçin Buraya Geldim. Bize Böyle Seçenekler Sunduğu İçin Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ediyorum. Gençler Üzerine Çok Güzel Etkinlikler Yapıyorlar. Ben Buraya PMO İçin Geldim ve Sonuna Kadar Buradayım. Çok Zor Mücadeleler Olsa da Burada Olmaktan Vazgeçmeyeceğim” Dedi. 

“GEÇEN SENEKİ BAŞARIMIZDAN ÖTÜRÜ BU SENE YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ”

Tuzla Belediyesi Spor Akademileri Antrenörü İlyas Sezgin, “ Geçen Yıl Yüzde 100 Bir Başarı Sağladıktan Sonra Bu Sene Çok Yoğun Bir Talep Geldi. Öğrencilerimize Bir Seçme Sınavı Yaptık. Çok Yoğun Bir Katılım Oldu. Başvuranların Arasında 105 Sporcu Arkadaşımızı Seçtik. Şu Anda Antrenmanlara Başlamış Bulunuyoruz. Seçmeler Olmasına Rağmen Yoğun Bir Talep Var. İkinci Seçmeyi Yapmayı Düşünüyoruz. Sayımızı Biraz Daha Artıracağız” Dedi. Bir Diğer Antrenör Emrah Şirin,” Antrenmanlarımız Yoğun Bir Şekilde Devam Edecek. Geçmiş Seneden Kalan Başarımızdan Ötürü Talebimizin de Çok Yoğun Olmasından Kaynaklı Güzel Çalışmalar Eşliğinde Antrenmanlarımıza Devam Edeceğiz” Dedi. 

default

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI GECE BOYUNCA SÜRDÜ

HIZLI YORUM YAP