DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’DA 20 KİŞİ DAHA İŞE YÖNLENDİRİLDİ

TUZKAM VE ECZACIBAŞI İŞBİRLİĞİ İLE İŞ SAHİBİ OLDULAR

Tuzla’da İşveren İle İş Arayan Arasında İstihdam Köprüsü Kuran Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi(TUZKAM), Türkiye’nin Önde Gelen Grup Şirketlerinden Eczacıbaşı İle Yapılan İş Birliği Kapsamında 20 Kişi Daha İş Sahibi Oldu. TUZKAM’ın Yaptığı Çalışmalar İle Son 3 Ayda Yaklaşık 2 Bin 500 Kişi, İşe Yönlendirildi.

https://youtu.be/lrDwhWUniAY

Tuzla’da İşveren İle İş Arayan Arasında Köprüsü Kuran Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, Vatandaşları İşe Yönlendirmeye Devam Ediyor. TUZKAM İle Türkiye’nin Önde Gelen Grup Şirketlerinden Birisi Olan Eczacıbaşı İle Yapılan İş Birliği Kapsamında 20 Kişi Daha İş Sahibi Oldu. Eczacıbaşı’nın Tuzla’da Bulunan Mobilya Üretim Tesis İçin Yapacağı İşe Alım İçin TUZKAM İş Birliğinde Toplu İş Görüşmedi Gerçekleştirildi. Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirilen Toplu İş Görüşmesi Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Gerçekleştirildi. İş Görüşmesine Gelen Adaylar, Form Doldurduktan Sonra Bire Bir Görüşme Gerçekleştirdiler. TUZKAM’ın Yaptığı Çalışmalar İle Son 3 Ayda Yaklaşık 2 Bin 500 Kişi, İşe Yönlendirildi.

“İSTİHDAMIN ARTIRILMASI KONUSUNDA FAYDALI BİR GÜN”

Eczacıbaşı İnsan Kaynakları Sorumlu Uzman Olarak Görev Yapan Ayşegül Şeker Kömürcü, “ Bugün Tuzla Belediyesi İle Beraber Toplu İş Görüşmesini Gerçekleştiriyor Olacağız. Eczacıbaşı Ülkemizin Önde Gelen Sanayi Kuruluşlarından Bir Tanesidir. Bu Alanda Tuzla’da Faaliyet Gösteren Yıkanma Alanları ve Mobilya Alanları İçin İş Alımlarımızı Gerçekleştiriyor Olacağız. Bu Anlamda Tuzla Belediyesi’nin Bize Sunmuş Olduğu İmkânlardan Dolayı Çok Teşekkür Ediyoruz. Umarım Vatandaşlarımız İle İstihdamın Artırılması Konusunda Faydalı Bir Gün Geçireceğimizi Düşünüyoruz” Dedi.

“BİR KAÇ AYDIR İŞSİZİM, İNŞALLAH OLUMLU GEÇER”

Toplu İş Görüşmesine Gelen 23 Yaşındaki Mehmet Fatih Çetinkaya,” Ön Lisans Mezunuyum. Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi’ne Kayıt Yaptırmıştım. Mesaj Bilgisi Olarak İş Hakkında Bana Bilgi Geldi. Burada Görüşme Olduğunu Dâhil. Mesajı Görünce Bende Mülakata Geldim. İnşallah Olumlu Geçer. Birkaç Aydır İşsizim. İnşallah Olumlu Geçer. Beledinin Bu Hizmeti İçin de Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim. İşsiz Gençlerin İyi Oluyor ve Bayağı Bir İstihdam Sağlanmış Oluyor ” Dedi. Tuzla Belediyesi Tarafından Kendisine Mesaj Geldiğini Belirten Okan Çaka, “ Tuzla Belediyesi Tarafından Bana Bir Mesaj Geldi. Toplu Bir Mesaj Geldiği İçin Öğrendik. İşe Geldik. Bakalım Toplu Görüşmemizi Sağlayacağız. İnşallah Olumlu Olur ve Daha Güzel Bir Yerlere Geliriz” Dedi.

esmer porno izle

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BARIŞ MANÇO ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE TUZLA’DA ANILDI

HIZLI YORUM YAP