DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’DA 5 AYDA 6 BİN İŞ ARAYAN İŞE YÖNLENDİRİLDİ

İş Arayan İle İşvereni Buluşturan Tuzla Belediyesi Kariyer Merkezi (TUZKAM), İstihdam Desteğini Pandemi Şartlarında da Sürdürüyor.

İş Arayan İle İşvereni Buluşturan Tuzla Belediyesi Kariyer Merkezi (TUZKAM), İstihdam Desteğini Pandemi Şartlarında da Sürdürüyor. 2021 Yılının İlk Beş Ayında İş Arayan Yaklaşık 6 Bin Vatandaş İşe Yönlendirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da İstanbul’un 8 Organize Sanayisinden 5’ine Ev Sahipliği Yaptığını Belirterek, “İlçemizde Faaliyet Gösteren Firmalarımızın Talepleri Doğrultusunda, İş Arayan, Bize Başvuru Yapan Vatandaşlarımızı Mesleklerine Göre Tasnif Ederek Uygun Yerlere Yönlendirip, Daha Kolay İş Bulmalarına İmkân Sağlıyoruz.” Dedi.

Tuzla’da İş Arayan İle İşvereni Buluşturan Tuzla Belediyesi Kariyer Merkezi (TUZKAM), Pandemi Döneminde de İş Arayan Vatandaşlara Umut Olmaya Devam Ediyor. TUZKAM’a Başvuran İş Arayan Vatandaşların Özgeçmişleri, Personel Arayan Firmalara Ulaştırılıyor. Ayrıca Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirlere Uyularak Toplu İş Görüşmesi Desteği de Sağlanıyor. 2021 Yılının İlk Beş Ayında, Sanayi, Teknoloji, İmalat, Gıda, Tekstil Gibi Sektörlerde Hizmet Veren Dünyanın ve Türkiye’nin Önde Gelen Grup Şirketleri Başta Olmak Üzere, Yüzlerce Firma İle Yapılan Çalışmalar Kapsamında 6 Bine Yakın Vatandaş, İşe Yönlendirildi. Ayrıca Tuzla Belediyesi İle Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi İş Birliği İle Yüzlerce Farklı Branşta Mesleki Yeterlilik Eğitimleri de Veriliyor.

“TOPLU İŞ GÖRÜŞMELERİ TAM KAPANMA SONRASINDA HIZLANDI”

TUZKAM, Sanayi, Teknoloji, İmalat, Gıda, Tekstil Gibi Sektörlerde Hizmet Veren Dünyanın ve Türkiye’nin Önde Gelen Önde Gelen Grup Şirketleri Başta Olmak Üzere, Yüzlerce Firma İle Yapılan Çalışmalar Kapsamında Yapılan Toplu İş Görüşmelerine Tam Kapanma Sonrasında da Devam Ediyor. Bir Mobilya Firmasının İşe Alacağı Personel İçin Yapılan Toplu İş Görüşmesinde 25 Kişi Daha İşe Yönlendirildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

HIZLI YORUM YAP