DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA’DA AFETLERE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

TUZLA’DA ÜCRETSİZ EŞYA SABİTLEME İŞLEMİ DEVAM EDİYOR

https://youtu.be/2OW-nD4tsOM

Tuzla’da Afet Bilincini Artırmak Adına Verilen Eğitimler Devam Ederken, Deprem Zararlarını Minimize Etme Amacıyla Evlerdeki Eşyalar Duvarlara Ücretsiz Sabitleniyor. Afetlere Hazır Tuzla Vizyonuyla Hareket Eden Tuzla Belediyesi, Depreme Karşı Her Evi Güvenli Hale Getirmek İçin Başlattığı Çalışmaları Sürdürüyor. Tehlike Yaratabilecek Eşyaların Sabitlenmesi İçin Aktif Olan Belediye Ekipleri, Hizmet Talebinde Bulunan Vatandaşların Evlerini Ziyaret Ederek, Eşyalarını Sabit Bir Duruma Getiriyor

Tuzla’da Olası Afetlere Karşı Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Liderliğinde, İlçenin Afetlere Karşı Hazırlıklı Olması İçin Geliştirilen Projelere Devam Edilerek Afet Bilinci Her Geçen Gün Daha da Artıyor. 7’den 77’ye Her Yaştan Kişiye Yönelik Düzenlenen Afet Eğitimlerinde Afet Öncesi, Sırası ve Sonrasında Yapılması Gerekenler Tek Tek Anlatılıyor. Tuzla Afet Kurtarma Ekibi ve AFAD İle Afet Müdahale Planı, Afet Risk Yönetim Modeli, Acil Toplanma Alanları ve Arama Kurtarma Koordinasyonu Başlığı Altında Tedbir Amaçlı Çalışmalar Yapılıyor. AFAD İş Birliğinde Muhtarlara Verilen Afet Eğitimi İle Her Mahallede Afet Bilincinin Artırılması İçin Çalışmalar Devam Ediyor. Eğitimlere Katılan Yüzlerce Vatandaşa Temel Afet Bilinci Sertifikası Veriliyor. Ayrıca Depremde Oluşabilecek Zararları En Aza İndirmek Amacıyla Tuzla’daki Birçok Evin Eşyaları Belediye Ekipleri Tarafından Ücretsiz Bir Şekilde Duvarlara Monte Edilmeye Devam Ediyor. Çocuklarının Üzerine Eşyaların Düşme Endişesi Yaşayan Aileler Yıllardır Devam Eden Projeden Memnun Olduklarını Her Defasında Dile Getiriyor.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BUNU DÜŞÜNMESİ ÇOK GÜZEL”

Evindeki Eşyaları Sabitlemek İçin Belediyeye Başvuran Halime Köse, “20 Senedir Tuzla’da Yaşıyorum. Belediyemiz Böyle Güzel Bir Organizasyonu Hayata Geçirdiği İçin Teşekkür Ediyorum. Bu Hizmeti Elimizden Geldiğince İnsanlara Duyurmaya Çalışacağız. Sağlam Bir Yerde Yaşamak İstediğimizi, Dolaplarımızın Deprem Olduğu Zaman Üstümüze Düşmeyecek Şekilde Sabit Olması Çok Önemli. Belediye Başkanımızın Bunu Düşünmesi de Çok Güzel” Şeklinde Konuştu.

“HİZMET ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ DİLEKÇE İLE BELEDİYEMİZE BAŞVURUYOR”

Tuzla Belediyesi Destek Hizmetleri Birimi Personeli Fazıl Felek İse Verilen Hizmetle Alakalı Şu Bilgileri Paylaştı:

“Sayın Başkanımızın Yaptığı Bu Uygulama Uzun Zamandır Var. Hizmet Almak İsteyen Vatandaşlarımız Belediyemize Dilekçe Veriyor, Dilekçeler Onaylandıktan Sonra Müdürlüğümüze İletiliyor ve Sıra Bize Geliyor. Sıra Bize Gelince Vatandaşı Arıyor, Müsait Olup Olmadıklarını Soruyor ve Evlerine Gidiyoruz. Güler Yüzlü Vatandaşlarımızla Birlikte İşimizi Yapıyoruz, Dolaplarımızın Montajını Yapıyoruz. Tedbirimizi Alıyoruz. Vatandaşımızın İstediği Eşyaları Duvara Sabitleyip Vatandaşlarımızı Gönül Rahatlığı İle Evlerinde Bırakıyoruz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NDE TUZLA’DA 3 BİN 300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

HIZLI YORUM YAP