DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA’DA AK PARTİ TAM KADRO SAHADA

TALHA BAŞKAN: “CUMHUR İTTİFAKI PAYDAŞLARIMIZLA VE VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİ VE DUASI İLE İNŞALLAH BİR KEZ DAHA BU ŞEHRE HİZMETKÂR OLACAĞIZ”

AK Parti Tuzla SKM Başkanlığı Öncülüğünde Seçim Çalışmalarını Sürdüren AK Parti Tuzla Teşkilatı, Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Aday Adayları, Mahalle Başkanları, 3 Kademe İlçe Yöneticilerinden Oluşan Dev Kadro İle Tuzla’da Her Mahallesinde Aynı Anda Ziyaretler Gerçekleştirerek Tuzlalılar Hasbihal Etti.

1 Şubat 2021 Tarihinde Yapılan kongreden Bu Yana 3 yıldır Sürekli Sahalarda Olan AK Tuzla Kadroları 31 Mart Seçim Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor. AK Parti Tuzla Teşkilatı, Seçimlere Kadar Sıkmadık El, Çalmadık Kapı Bırakmamakta Kararlı. Tuzla’nın Her Bölgesinde Gerçekleştirilen Ziyaretlerde AK Partililer Tuzla’da Büyük Destek Görüyor. Başkan Yazıcı’yı ve AK Kadroları Şimdiden Tebrik Ediyor.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, 31 Mart Pazar Günü Yapılacak Yerel Seçimi Dolayısıyla Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor. Tuzla’da Gece Gündüz Devam Eden Seçim Çalışmalarında Yapılan Saha Çalışmalarında Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’nın Tamamlanan 550 Projenin Kitapçığı İle Birlikte İBB AK Parti Adayı Murat Kurum’un Projelerinden Oluşan Kitapçıkları Tuzlalı Komşularına Tuzlada Yaşayan Vatandaşlara Ulaştırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Seçim Beyannamesini Açıkladığı Gün “Seçime Kadar Kapı Kapı Dolaşmaya Var Mıyız?” Sorusuna En Güzel Cevabı Veren AK Parti Tuzla Kadroları Gece Gündüz, Yağmur Çamur Demeden Kapı Kapı Dolaşarak Tuzlalılara 31 Mart Seçimlerinin Türkiye’nin Geleceği İçin Ne Kadar Önemli Olduğunu Anlatıyor. AK Parti İktidarlarında Hayata Geçirilen Projeleri Dile Getiren Partililer, Vatandaşlardan Şahlanış Döneminin Devamı İçin Destek İstiyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Yaptığı Açıklamada, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr.Şadi Yazıcı İle Cumhur İttifakı Paydaşlarımızla ve Vatandaşlarımızın Desteği ve Duası İle İnşallah Bir Kez Daha Bu Şehre Hizmetkâr Olacağız Açıklamalarından Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TALHA BAŞKAN YENİ A TAKIMINI AÇIKLADI

HIZLI YORUM YAP