DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

TUZLA’DA BULUNAN 136 PARK ÇOCUKLAR İÇİN DEZENFEKTE EDİLİYOR

TUZLA’DA PARKLAR ÇOCUKLARIN GÜVENLİ OYUN OYNAMASI İÇİN DEZENFEKTE EDİLİYOR

Tuzla İlçe Sınırları İçerisinde Bulunan 136 Oyun Alanı Ve Çocuk Parkı, Tuzla Belediyesi Ekipleri Tarafından Belirli Periyodlar Halinde Özel Karışımlar İle Dezenfekte Ediliyor. Parkların Dezenfekte Edildiğini Gören Vatandaşlar, Çocuklarını Daha Güvenli Ortamda Oynatabildikleri İçin Mutlu Olduklarını Dile Getirdi.

Tuzla’da İlçe Sınırları İçerisinde Bulunan 136 Oyun Alanı Ve Çocuk Parkı, Tuzla Belediyesi Ekipleri Tarafından Dezenfekte Ediliyor. Park İçerisinde Bulunan Çocuk Oyun Grupları, Banklar, Park Ve Oyun Alanlarının Zemini, Spor Aletleri Özel Karışımlar İle Dezenfekte Ediliyor. Yapılan Dezenfekte İşleminin Ardından Çocukların Oyun Oynarken Temas Edebileceği Yüzeyler Temizlenerek Olası Bulaş Riskinin De Önüne Geçiliyor. Parklara, Çocuklarını Oynatmak İçin Gelen Aileler, Parkların Temizlenmesi Konusunda Tuzla Belediyesi’ne Ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ettiler.

“ÇOCUKLARIN TEMAS ETTİĞİ HER NOKTAYI DEZENFEKTE EDİYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Koronavirüs Salgınının Ülkemizde Görüldüğü İlk Andan İtibaren Çalışmalarımızı Artırarak Sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı Özellikle Çocuklar Ve Gençler İçin Titizlikle Yürütüyoruz. Çocukların Gün İçerisinde Oyunlar Oynadıkları Yerler Olan Parklarımızı, Düzenli Olarak Dezenfekte Ediyoruz. Çünkü Çocuklar Oyun Oynarken, Elleri İle Çok Fazla Noktaya Temas Ederler. Biz De Çocuklarımız Daha Güvenli Oyun Oynasınlar Diye Temas Ettikleri Her Noktayı Dezenfekte Diyoruz. Tüm Tuzla’yı Altınla Kaplasak Bile Önemli Değil, Mühim Olan Çocuklarımız İçin Bir Şeyler Yapmaktır” Dedi.

“ÇOCUĞUNU TORUNUNU TEMİZ PARKLARA GETİRMEYİ KİM İSTEMEZ Kİ” 

Ümraniye’den Torununu Görmek İçin Gelen Bir Vatandaş,” Çocuğunu, Torununu Temiz Parklara Getirmeyi Kim İstemez Ki. Onun İçin Her Şeyimiz Feda. Mümkün Olduğunda Hijyenik Yerlere Götürmeye Çalışıyoruz” Dedi. Çocuğunu Parka Getiren Celal Akın,” Bu Parkı Çok Seviyoruz. Oyun Alanları Çok İyi. Dezenfekte Etmenizden Dolayı Da Çok Mutlu Olduk” Dedi.

“ÇOCUKLARIN VE HALKIN TEMAS ETTİĞİ NOKTALARI DEZENFEKTE EDİYORUZ”

Parkları Dezenfekte Eden Tuzla Belediyesi Personeli Özgür Karakurt,” Düzenli Olarak Dezenfekte Ediyoruz. Çocuklarımızın Daha Sağlıklı, Daha İyi Oynayabilmeleri İçin. Parklar İçerisinde Oyun Grupları Olsun, Spor Alanları Olsun, Çocukların Ve Halkın Temas Ettiği Bütün Noktaları Düzenli Olarak Dezenfekte Ediyoruz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA KORONAVİRÜS DENETİMLERİ SÜRÜYOR

HIZLI YORUM YAP