DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLA’DA DÜNDEN BUGÜNE SEÇİMİN YILDIZLARI BULUŞTU

TALHA BAŞKAN, AK PARTİ TUZLA’DA DÜNÜ VE BUGÜNÜYLE 31 MART’A OMUZ OMUZA YÜRÜYOR

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATINDAN VEFA BULUŞMASI

BİZİM HAREKETİMİZ MESULİYET HAREKETİDİR; DAVAMIZ HAYATA UYMAK DEĞİL, HAYATIMIZI HAKKA UYDURMAKTIR

AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı’nda Dünden Bugüne Görev Almış Tüm İsimler, Yerel Seçimler Öncesinde Bir Araya Geldi. Yemekte; 31 Mart Yerel Seçimleri İçin Hep Birlikte Çalışma Kararı Alındı. Büyük Buluşmada Yer Alan İsimler İçin “Seçimin Yıldızları” İsimleri Verildi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığın Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Seçimin Yıldızları Buluşmasına Önceki Dönem Bakanlardan İdris Güllüce, Ulaştırma Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Önceki Dönem İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkanı Adayı Dr.Şadi Yazıcı, SKM Başkanı Tülay Kalav, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Ceyda Sönmez, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Mevcut Meclis Üyeleri, AK Parti Yeni Meclis Üyesi Adayları, Aday Adayları ve Çok Sayıda Teşkilat Mensubu Katıldı.

Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Teşkilatımızda Görev Yapmış Çok Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Hepiniz Programımıza Hoş Geldiniz. Sizler Tuzlamızı Bugünlere Getirdiniz. Tuzla’da Seçimlerin Mimarı Sizlersiniz. Sizler Bu Kutlu Dava Uğrunda Gecenizi Gündüze Kattınız, Çoğu Şeyden Feragat Ettiniz. Vaktinizin Çoğunu Teşkilat Çalışmalarına Ayırdınız. Sizlere Minnet ve Şükranlarımı Sunuyorum. Şimdi Aynı Heyecan ve Kararlılıkla 31 Mart Seçimlerine Hazırlanıyoruz. Sizin Desteklerinizle Yine Zafer Elde Edeceğimize İnancım Sonsuz” Dedi.

Talha Başkan Son Olarak İstanbul Halkına Bir Vefa Borcumuz Var, Bu Aziz İstanbullulara, Geçen Seçimden Yarım Kalan Hesabı Tamamlayacağız. İstanbul’da Murat Kurum İle Tuzla’da Belediye Başkanımız ve Adayımız Şadi Yazıcı İle Son 38 Günde Hep Beraber Yeniden Tuzla Diyeceğiz Seçimleri Kazanarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliğini İstanbul’da Devam Ettireceğiz İfadelerini Kullandı.

SKM Başkan Yardımcısı Kadem Çolak Yaptığı Konuşmada Bizim Hareketimiz Mesuliyet Hareketidir; Davamız Hayata Uymak Değil, Hayatımızı Hakka Uydurmaktır.

Bizim Davamızda Kimse Kendisi İçin Yaşamaz. Herkes Kardeşi İçin Yaşar.

Menfaati Öldürmenin En Kolay Yolu Budur.

Biz Erdemli Mücadeleyi, Birbirimizin Ayağını Kaydırmak İçin Değil, Hayırda Yarış ve Allah’ın Rızasını Kazanmak İçin Yapıyoruz. Kıyamet Gününde, Haklar Sahiplerine Mutlaka Verilecektir. Hatta Boynuzsuz Koyun, Boynuzlu Koyundan Hakkı Alınacaktır.

Bunun İçin,  Birbirimizin Düğününe ve Cenazesine Gidemeyeceğimiz Utanılacak Davranışlarda Bulunmayalım. İnanın Buna Hiç Değmez.

Bu İlkeler Üzerine Mücadele  Eden “Erdemliler” Hareketi Mensupları Olarak…Partimizin Kuruluşundan Bu Yana Sizlerle, Allah’ın Yardımı, Milletin Desteği İle Büyük Başarılara İmza Attık.

Bu Seçimde de Teşkilat Bizden Sorumluluk Almamızı ve Taşın Altına Elimizi Sokmamızı İstedi. Bizde Bu Sorumluluktan Kaçamak İçin Hiç Bir Mazeretin Ardına Sığınmadık.

Çokluğumuza ve Kalabalığımıza Güvenip, Gurur ve Kibire Kapılmıştık” ve Bir Huneyin Gazvesi Yaşamıştık. Biz Asla Öyle Değildik Ama Başkaları Tarafından Böyle Suçlanmıştık.

2019 Haziran Ayında Yapılan Yerel Seçimlerini Kaybedince Büyük Bir Üzüntüye Kapılmıştık. Biz “Her Şerde Bir Hayır Vardır İlkesine İnanmış İnsanlarız.

Bazı Yenilgiler Büyük Zaferlerin Habercisi Olurlar. İşte 2024 Yerel Seçimleri Bu Seçimlerdir. Hiç Bir Mazeret Üretmeden Sırf Allah Rızası İçin Mücadelemize Bütün Gücümüzle Devam Edeceğiz. Biz Zaferden Değil, Seferden Sorumluyuz.

Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Bize Emanet Ettiği Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u Allah’ın Yardımı, Milletin Desteği İle Kazandırmak İçin Sefere Çıktık. Seferiniz Hayırlı Olsun Açıklamalarında Bulundu.

Önceki Dönem Bakanlardan İdris Güllüce, Ulaştırma Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Önceki Dönem İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkanı Adayı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Ceyda Sönmez de Yaptıkları Konuşmalarda “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Partisinde Siyaset Yapmak Ayrıcalıktır, Onurdur. Bu Dava Recep Tayyip Erdoğan’ın Yol Arkadaşlarının, Yani Hepimizin Davasıdır. AK Partimizde Siyaset Yapmak Sorumluluk Gerektirir, Çalışmayı, Yorulmayı ve Fedakarlığı Gerektirir. Vefanın Sadece Semt Adı Olmadığını Bu Yolda Yürüdüğümüz Yol Arkadaşlarımızla Tuzlamızda Her Zaman Gördük, Görüyoruz ve Görmeye de Devam Edeceği İnşallah” Dedi.

Protokolde Yapılan Konuşmalarda Siyasi Hayatlarındaki Anılar Duygusal Anlara Sahne Oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİYLE DEPREMZEDELER İÇİN ASRIN BİRLİKTELİĞİ KERMESİ DÜZENLENDİ

HIZLI YORUM YAP