DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLA’DA E-KÜTÜPHANE UYGULAMASINA BİNLERCE KİŞİ ERİŞİM SAĞLADI

*KİTAPSEVERLER 23 BİN KİTABA EVLERİNDEN ULAŞABİLİYOR

*TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI ”PANDEMİ DÖNEMİNDE EN GÜZEL ŞEY KİTAPLAR İLE MUHATAP OLABİLMEKTİR”

Tuzla’da Geçtiğimiz Hafta Her Yaştan İnsanı Okumaya Teşvik Etmek Amacıyla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tarafından Hayata Geçirilen ‘E-Kütüphane’ Uygulamasına Binlerce Kişi Erişim Sağlayarak Kitap Okudu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Pandemi Döneminde En Güzel Şey Kitaplar İle Muhatap Olabilmektir” Dedi.

Her Yaştan İnsanı Okumaya Teşvik Etmek Amacıyla Geçtiğimiz Hafta Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tarafından Hayata Geçirilen “Tuzla’da Her Eve Bir Kütüphane” Projesine İlgi Her Geçen Gün Artıyor. 380 Yayın Evinden, 33 Farklı Kategori ve 23 Bin Eserin Yer Aldığı “Tuzla E-Kütüphane” Uygulamasına Bir Haftada Binlerce Kişi Aileleriyle Birlikte Giriş Yaptı. Her Eve Bir Kütüphane Projesi Kapsamında Tuzla’da İkamet Eden Her Haneden 1 Kişiye Tanımlanan Uygulama İle Binlerce Kitap Ceplere Sığdı. Kullanıcılar Telefonlarından Ya da Tabletlerinden  “Tuzla E-Kütüphane” Uygulamasını Google Play Store ve App Store’dan Kolaylıkla İndirebiliyorlar. Girişini Bilgisayar Üzerinden Yapmak İsteyen Vatandaşlar İse Tuzla Belediyesi Resmi Web Sayfasından Tuzla E-Kütüphane Linkine Tıklayarak Gerekli Kullanıcı Bilgilerini Girdikten Sonra Erişim Sağlayabiliyorlar.

“PANDEMİ DÖNEMİNDE EN GÜZEL ŞEY KİTAPLAR İLE MUHATTAP OLABİLMEKTİR”

Vatandaşların Pandemi Döneminde Evde Kitap Okuyarak Zaman Geçirilebileceğini Belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Biz Bu Uygulamayı Pandemi Dönemi Öncesinde Planladık. Pandemi’ye Binaen Yapılmış Bir Çalışma Değil. Ama Kitap Okumak Pandemi Döneminde Olmazsa Olmaz Bir Şey. Çünkü İnsanların Zaman Geçirebilmeleri İçin Okumak En Önemli Şeylerden Bir Tanesidir. Hem Kişisel Gelişimine, Hem Bilgi Dağarcığına Bir Şeyler Atabilmeleri Açısından Bence Pandemi Döneminde Evde Zaman Geçirebilecekleri En Güzel Şey Kitaplar İle Muhatap Olabilmeleridir. Okumak, Bilgimizi Geliştirip, Pandemi Döneminden Sonra Dışarı Çıktıklarında Kendimizi Geliştirerek Hayata Atılmanın Çok Büyük Bir Avantaj Olacağını Düşünüyorum” Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN ŞADİ YAZICI’DAN İBB’YE KREŞ DERSİ

HIZLI YORUM YAP