DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

TUZLA’DA GENÇ GÖNÜLLÜLER İYİLİKTE YARIŞTI, BAŞKAN YAZICI ÖDÜLLENDİRDİ

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Sorumluluk Projeleri Arasında Yer Alan Tuzla Belediyesi Genç Gönüllüler Ligi, Tuzla’daki Öğrencilerin Toplumsal ve Sosyal Konularda, İnanç ve Kültürümüze Uygun Değerler Kazanmalarını Sağlamak Amacıyla Düzenlendi. Aynı Zamanda Gençlerin Toplumsal Birlik Beraberliğimizi Geliştirecek Deneyimler Yaşamalarına Vesile Olup, Kültürel, Kişisel ve İçsel Gelişimlerine Katkı Sağlayarak, Tuzla’da Sosyal Sorumluluk Projelerinin Yaygınlaşmasını Hedefleyen Lig, 7 Hafta Sürdü. Genç Gönüllüler Ligi’nde Öğrenciler Oluşturdukları Takımlar İle Kendilerine Her Hafta İletilen Görevleri Büyük Bir Çaba, Emek ve Titizlikle Yerine Getirdi. Tuzla Belediyesi Genç Gönüllüler Ligi’ne Katılan Grupların Performansı, Ligdeki Başarı Sıralamasını Ortaya Koydu.

BAŞKAN YAZICI: BU İYİLİKLERİN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Genç Gönüllüler Ligi’ne Katılan Tüm Grupları Tebrik Etti ve Onlardan Övgü Dolu Sözlerle Bahsetti. Başkan Yazıcı, “Sosyolojik Açıdan Dezavantajlı Kesimlere İyilik Yapmak Gibi Hem Evrensel Hem de Medeniyetimiz İçin Çok Anlamlı Olan Bir Duyguyu Taşıyan Bir Lig Düzenlendi. Başkalarını Düşünmeden Yaşam Tarzı Oluşturan, Kendi Mutluluğu İçin Başkalarının Mutluluğunu Hiçe Sayan, Başkalarının Yaşam Hakkını Hiç Düşünmeyen Bir Dünyada, Bu Dengesizliklere Rağmen İyilik Yapmanın, Güzellik Yapmanın, Başkalarının Mutluluğu İçin Çalışmanın Ne Kadar Önemli Olduğunu Gösterdiniz. Siz Belki de 7 Haftalık Bir Çalışma İle Bunu Ortaya Koydunuz Ama Ben Bunun Bundan Sonra da Süreceğine İnanıyorum. Sadece Kendi Mutluluğu İçin Yaşayan Bir İnsan Kötüdür. Gençlerimizin Yapmış Olduğu Çalışmalar, Gelecek Nesillerimizin Neyin Peşinde Koştuğunu Çok İyi Göstermektedir. Ne Yaparsanız Yapın İyilik ve Gönüllülük Ruhunu İçine Katmadan Hiçbir Şey Başarılamaz. Hem İyilik Hem de Gönüllü Olabilen, Her Şeyi Yumuşatan, Güzelleştiren İyilik Gibi Bir Değer Üzerinde, Başkalarının Mutluluğu İçin Çalışan Sizlerle Gurur Duyuyorum” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ligin Finali Ve Ödül Törenine Jestiyle Damga Vurdu. Başkan Yazıcı, İlk 3’ün Balkan Turu, Sonraki 3’ün Kapadokya Turu İle Ödüllendirileceği Yarışmada Ödül Miktarını Arttırdı. Başkan Yazıcı, Yarışmada İlk 10’a Giren Grupları Balkan Turu, Diğer 62 Grubu da Kapadokya Gezisi İle Ödüllendirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI SOKAK İFTARLARINDA “YENİ PROJELER” MÜJDELİYOR

HIZLI YORUM YAP