DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’DA İHTİYAÇ FAZLASI KIYAFETLER İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İLE BULUŞUYOR

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLAR KIYAFETLERİNİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN ALIYOR

-GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI KURUCU GÖNÜLLÜLERİNDEN DR. FATMA YAZICI, “EVDE FAZLA OLAN ÜRÜNLERİMİZİ LÜTFEN GÖNÜL ELLERİ ÇARŞIMIZA GETİRELİM VE BURAYA HİBE EDELİM. BİR BAŞKASININ AÇIĞINI KAPATMIŞ OLALIM”

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Vatandaşların Getirdiği İhtiyaç Fazlası Kıyafetleri, İhtiyaç Sahibi Aileler İle Buluşturuyor. Yapılan Araştırmalar İle İhtiyaç Sahibi Olduğu Belirlenen Aileler, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Gelerek İhtiyaç Duyduğu Kıyafetleri Alabiliyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi ve Gönül Elleri Çarşısı’nın Kurucu Gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı,” Evde Fazla Olan Ürünlerimizi Lütfen Gönül Elleri Çarşımıza Getirelim ve Buraya Hibe Edelim. Bir Başkasının Açığını Kapatmış Olalım”

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Vatandaşların Getirdiği İhtiyaç Fazlası Kıyafetleri, İhtiyaç Sahibi Aileler İle Buluşturmaya Devam Ediyor.  Görevliler, Evinde Kullanmadığı Kıyafet, Ayakkabı Gibi İhtiyaç Fazlası Kıyafetleri Gönül Elleri Çarşısı’na Getiren Vatandaşlardan Form Doldurarak Teslim Alıyor. Teslim Alınan Ürünler, Önce Kontrolden Geçiyor. Kullanılmayacak Olan Ürünler Geri Dönüşüme Kazandırılırken, Kullanılacak Durumda Olanları İse Yıkanıyor. Yıkanan Ürünler Ütülenip Kategorilerine Göre Ayıklanarak Barkod ve Poşetleme Yapılıyor. Teslim Edilmeye Hazır Olan Ürünler İse Gönül Elleri Çarşısı’nın İkinci Katında Bulunan Mağazasında Sergileniyor. Gönül Elleri Çarşısı Tarafından İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar Mağazaya Gelerek İhtiyacı Kadar Ürünü Alıyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi ve Gönül Elleri Çarşısı’nın Kurucu Gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı,” Biz Bu Giyim Yardımını Evleri Ziyaret Ettiğimiz Gönüllülerimiz İle Karar Veriyoruz. Evin Bizzat Gidip Görülmesi Gerekiyor. Çocukların, Evin Genel Halini ve Eve Giren Gelirin Hepsinin Tespit Edilmiş Olması Gerekiyor” Dedi.

“EVDE FAZLA OLAN ÜRÜNLERİMİZİ LÜTFEN BURAYA GETİRELİM VE HİBE EDELİM”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi ve Gönül Elleri Çarşısı’nın Kurucu Gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı ,” Gönül Elleri Çarşısı’nın Bir Yardım Eli de Giyim Yardımı. Tabi, Bu Yardımı Biz Halkımız Sayesinde Yapıyoruz. Bize Yapılan Bağışlar, İkinci El Hediye Edilen Ürünleri Biz İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İle Buluşturuyoruz. Dolayısıyla Sizin Evde Sıkıldığınız, Evinizde Fazla Bulduğunuz Her Ürün, Bir Başkasına Neşe Kaynağı Olabiliyor. Umut Kaynağı Olabiliyor. O Bakımdan, İkinci El Ürünlerimizi Biz Burada Kabul Ediyoruz ve Onları Yıkayıp, Ütüleyip, Paketleyip Bir Çocuğa Bir Yetime Bir Çocuğa, Bir Engelliye veya Aileye Sunabiliyoruz. Kendi Zevklerine ve İhtiyaçları Göre Kendiler Buradan Giyinip Alabiliyorlar. Bu Bakımdan Evde Fazla Olan Ürünlerimizi Lütfen Gönül Elleri Çarşımıza Getirelim ve Buraya Hibe Edelim. Bir Başkasının Açığını Kapatmış Olalım” Dedi

“GERÇEKTEN İHTİYAÇ SAHİBİ OLMASI GEREKİYOR”

Kıyafet Yardımı Yapılan Ailelerin Gerçekten İhtiyaç Sahibi Olmaları Gerektiğini Belirten Dr. Fatma Yazıcı,” Biz Bu Giyim Yardımını Evleri Ziyaret Ettiğimiz Gönüllülerimiz İle Karar Veriyoruz. Evin Bizzat Gidip Görülmesi Gerekiyor. Çocukların, Evin Genel Halini ve Eve Giren Gelirin Hepsinin Tespit Edilmiş Olması Gerekiyor. Bu Bakımdan Biz de Bu Yardımı Ancak Gönüllülerimizi Kararı İle Ev Ziyaretleri Sonucunda Veriyoruz. Gerçekten İhtiyaç Sahibi Olması Gerekiyor” Dedi.

“BİR KİŞİYİ MUTLU EDEBİLİRSEK NE MUTLU BİZE”

Babasının Vefatı Üzerine Kıyafetlerini Gönül Elleri Çarşısı’na Bağışlayan Ceyhun Özkaynak,” Montlar, Pantolonlar, Eşofmanlar, Ayakkabılar Her Şeyi Getirdik. Babam Vefat Etti Benim. Onun Kullandığı Eşyaların Hepsini Getirdim Buraya Bağışladım. Bir Kişiye Bir Nebze Olsun Yardımcı Olabilirsek Ne Mutlu Bize” Dedi.  Gönül Elleri Çarşısı’na İkinci El Kıyafet Bağışında Bulunan Can Doğan,” Gönül Elleri Çarşısı’na İhtiyacı Olanlar İçin Kullanmadığım Eşyalarımı Getirdim. Arkadaşlara Şimdi Teslim Ettim. Bu Bağış İçin Gönül Elleri Çarşısı’nı Tercih Etmemin Sebebi Gerçekten İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Yardım Ettiklerini Görüyorum. Takip Ediyorum. O Yüzden Buraya Getirmeyi Uygun Gördüm” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA 2020 YILINDA 945 KEZ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞIN EVİ TEMİZLENEREK DEZENFEKTE EDİLDİ

HIZLI YORUM YAP