DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’DA İŞVEREN VE İŞÇİ, TUZLA 2. İSTİHDAM FUARI’NDA BULUŞTU

Tuzla Belediyesi, İŞKUR Tuzla Şube Müdürlüğü, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Ve Tuzla Marina İşbirliğiyle, 27-29 Eylül Tarihleri Arasında Tuzla 2. İstihdam Fuarı Düzenlendi. Tuzla Marina’da Düzenlenen Fuar, 100 Firmanın Katılımıyla Başladı. Aradıkları Niteliklere Sahip Personeli Tespit Ederek Anlaşma Sağlayan Firmalar, Sonraki Günlerde Yerlerini Diğer Firmalara Bıraktı. 2.000 Kişiye İş Ve Kariyer Fırsatı Hedefiyle Başlayan Fuar, 2 Ve 3. Gün Yeni Firmaların Kurdukları Stantlarla 2.900 Kişiye Direk Hitap Etti. 120 Stant Sayısı İle Tamamlanan Organizasyonda 14.130 İş Başvurusu Alındı. Hizmet Ve Sanayi Sektörünün Dünya Çapında Tanınan Firmalarının Da Katılımıyla Düzenlenen Fuarda, Sektörlerin Her Meslek Grubundaki Beyaz Ve Mavi Yakalı Personeli İstihdam Edildi.

Fuarda Ayrıca İş Arayanlara İş Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Konular, CV Hazırlama Teknikleri, Eğitim Ve Açık İş Pozisyonu Eşleşmesi İle Fayda Arttıran Bilgilendirme De Yapıldı.

İLK FUARDA İŞ ARADI, İKİNCİ FUARDA İŞ BAŞVURULARINI ALDI

Mayıs Ayında Düzenlenen Tuzla 1. İstihdam Fuarı’nda İş Başvurusunda Bulunduğu Firmada Çalışmaya Başlayan Damla Aslan, 2. Fuara İşveren Temsilcisi Olarak Katıldı. Fuarda Firmasına Yapılan İş Başvurularını Alan Damla Aslan, “Ben, Mayıs Ayında Düzenlenen İlk Fuara Katılmıştım. Orada İş Görüşmelerinde Bulundum Ve Bu Firmada İnsan Kaynakları Bölümünde İş Başı Yaptım. Bu Fuara İşyerimi Temsilen Katıldım, İş Başvurularını Alıyorum, Firmamla İlgili Soruları Yanıtlıyorum. Ben Fuarın Çok Faydasını Gördüm. Bu Fuar Sayesinde İş Buldum, İş Başı Yaptım. İş Arayan Herkesin Bu Fuara Katılmasını Öneriyorum” Dedi.

BAŞKAN YAZICI: HEDEFLEDİĞİMİZDEN DAHA ÇOK KİŞİYİ İŞ SAHİBİ YAPTIK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstihdam Fuarlarını Geleneksel Hale Getirdiklerini Söyledi. Fuardaki Tüm Stantları Firmaların Hizmetine Ücretsiz Sunduklarını Belirten Başkan Yazıcı, “Hem Açılan Stant Sayısı Hem De İş Sahibi Yapılan Kişi Sayısı, İlk Fuarın Yaklaşık 2 Katı Oldu. 3 Günde 3 Bine Yakın Kişiyi İş Sahibi Yaptık. Hem İşçi Arayan Hem De İş Arayanın Bu Kadar Sürede Buluşmasını Sağladık. Fuarda 2 Bin Kişiyi İş Sahibi Yapma Hedefiyle Yola Çıkmıştık Ama Hedeflediğimizden Çok Daha Fazla Kişiyi İş Sahibi Yaptık. İş Başı Yapan Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun. İş Arayışındaki Vatandaşlarımızı Da İşverenle Buluşturmayı Sürdürüyoruz” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Fuar Organizasyonunda İşbirliği Yaptıkları İŞKUR Tuzla Şube Müdürlüğü, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Ve Tuzla Marina İle Fuara Katılan Firmalara Teşekkür Etti.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ŞEHİR VE ÇOCUK KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ESERLER BELİRLENDİ

HIZLI YORUM YAP