DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’DA İYİLİK DAĞITAN KADINLAR, BU SEFER ÇORBA DAĞITTI

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “İYİLİĞİ VE YARDIMLAŞMAYA TUZLA'DAN BAŞLAYARAK VİRAL HALE GETİRİP TÜM DÜNYADA YAYMA ÇABAMIZI GÖSTERİYORUZ”

Her Yıl 20 Ocak Tarihinde Kutlanan Dünya Çorba İkram Günü’nde Tuzla’da İşe Gitmek İçin Erken Saatte Yola Çıkan Vatandaşlara Çorba İkram Edildi. Gönül Elleri Çarşısı Kadın Gönüllüleri’nin Hazırladığı Çorba Dağıtımına Gönüllü Kadınlarla Birlikte Katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Biz Kuşlara Bile Hastaneler Kuran, Evlerinin Duvarlarında Kuşlar İçin Saraylar Oluşturan, İyilik Yapmayı ve Sadaka Taşları İle Yardım Etmeyi Şiar Edinmiş Bir Milletin Evlatları Olarak Biz de Bu Duyguları Geleceğe Taşımaya Çalışıyoruz” Dedi.

Her Yıl 20 Ocak Tarihinde Kutlanan Dünya Çorba İkram Günü Dolayısıyla Tuzla’da Özel Bir Etkinlik Düzenlendi. Tuzla’nın 17 Mahallesini Sokak Sokak, Kapı Kapı Dolaşan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Kadın Gönüllülerinin Hazırladıkları Çorbayı İşe Gitmek İçin Sabahın Erken Saatinde Yola Çıkan Vatandaşlara Dağıttı. Sabah 07’de Başlayan Çorba Dağıtımına, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı da Katıldı. Başkan Yazıcı ve Eşi Fatma Yazıcı, Vatandaşlara Çorba Dağıttı. Tuzla’da İçmeler Köprüsü, Orhanlı Muhtarlık Önü ve İstasyon Mahallesi Marmaray Durağı Önünde Tuzla Belediyesi’nin Mobil Mutfak Araçlarını Gören Vatandaşlar İse Mutlu Olarak Çorbalarını İçtiler.

“HER TÜRLÜ YARDIMI VE YARDIMLAŞMAYI TUZLA’DA KENDİMİZE GÖREV HALİNE GETİRDİK”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Dünya Çorba İkram Günü Vesilesiyle Bugün Toplanmış Bulunuyoruz. Gönül Ellerimizin Gönüllü Hanımlarının Tuzla’da Yapmış Oldukları Binlerce İşin İçerisinde Bugün de Çorba İkramında Bulunarak Vatandaşlarımızın Dünya Çorba İkram Gününü Kutlamış Oluyorlar. Biz Kuşlara Bile Hastaneler Kuran, Evlerinin Duvarlarında Kuşlar İçin Saraylar Oluşturan, İyilik Yapmayı ve Sadaka Taşları İle Yardım Etmeyi Şiar Edinmiş Bir Milletin Evlatları Olarak Biz de Bu Duyguları Geleceğe Taşımaya Çalışıyoruz. Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Kadın Kent Gönüllülerimiz Yardım Meleği Gibi Sürekli Olarak Çalışıyorlar. Bizler de Onlarla Birlikte Hareket Etmeyi Kendimize Bir Görev Adlettik. Biz Her Türlü Yardımı, Yardımlaşmayı Tuzla’da Kendimize Görev Haline Getirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da İfade Etmiş Olduğu ‘Gönül Belediyeciliği’de İşte Buydu. Bu Konuda Emeği Geçen Tüm Gönüllerimize Gönülden Teşekkür Ediyorum. Yine Medeniyetimizde İfade Edilen ‘Bir Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır’, ‘Çorbada Benim de Tuzum Olsun’ Diyen ve Bu Yardımlaşmayı Her Zaman Ortaya Koyan Bir Medeniyetin Devamı Olarak, Bu Çalışmalarımız Bu Mirasımızın Devamı Niteliğinde. Çorbada Tuzum Var Diyerek Yardımlaşan Tüm Vatandaşlarımıza Teşekkür Ediyorum. İyiliği ve Yardımlaşmayı Tuzla’dan Başlayarak Viral Hale Getirip Tüm Dünyada Yayma Çabamızı Gösteriyoruz. Katılan Herkese Yürekten Teşekkür Ediyorum” Dedi.

“TUZLA HALKIYLA ÇORBAMIZI PAYLAŞIYORUZ”

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllülerinden Dr. Fatma Yazıcı, “Gönül Elleri Çarşısı Olarak Gönüllü Kadınlarımızla Birlikte Sabah Saatlerinde Çorbamızı Yaptık. Bizim Misyonumuz Paylaşmak. Paylaştıkça Mutlu Oluyoruz. Bu Sebeple de Tuzla Halkıyla Çorbamızı Paylaşıyoruz. Soğuk Havalarda Gönüllerimizi Isıtmak Maksadıyla Çorbamızı Yaptık” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ ANNE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZLERİ’NDE KARNE HEYECANI YAŞANDI

HIZLI YORUM YAP