DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’DA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLADI

Tuzla Kaymakamlığı Koordinasyonunda Tuzla Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi İşbirliği İle Kan Bağış Kampanyası Düzenlendi. 4 Gün Sürecek Kan Kampanyasının İlk Gününde Kan Verme Aracı Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası’nın Yanında Bağışçılar İçin Hazır Bulundu.

Tuzla Kaymakamlığı Koordinasyonunda Tuzla Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi İşbirliği İle Kan Bağış Kampanyası Düzenlendi. ‘Paylaşmak Senin Kanında Var’ Sloganı İle İstanbul’da Bulunan Hastanelerde Yatan Hastaların Kan İhtiyaçlarının Karşılanması İçin Düzenlenen Bağış Kampanyası Dört Gün Sürecek. Kan Bağış Kampanyasının İlk Gününde Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası’nın Önünde Açılış Programı Düzenlendi. Düzenlenen Programa Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi Başkanı Sebahattin Demirci, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri İle Birlikte Vatandaşlar Katıldı.

Açılış Programında Konuşan Tuzla Kaymakamı Ali Akça,” Bu Tip Kampanyalara Katkıda Bulunan ve Bunu Gönülden Yapan Arkadaşlarımız Aslında Kendilerine Hizmet Veriyorlar. Kanın Yerini Kandan Başka Hiçbir Şey Tutmuyor. Kana İhtiyaç Duyulduğunda, Onun Stresini Yaşayan Hasta Yakınlarının Çaresizliğini Çoğu Zaman Görüyoruz. O Yüzden O Çaresizliği Yaşamamak İçin Bu Tip Kampanyalara Katkıda Bulunmak Durumundayız. İnsan ve Vicdan Sahibi Olmak Bunu Gerektirir. Çok Şükür İlçemizde de Vicdan Sahibi Birçok Kardeşimiz Var” Dedi.

Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi Başkanı Sebahattin Demirci İse,” Pandemi İle Karşı Karşıya Kaldığımız Süreçten Beri Maalesef Kan Stoklarımızda Zaman Zaman Sıkıntılar Oluyor. Ama Biz Kadir Bilen ve Birbirini Her Zaman Destek Olan Bir Toplumuz. Dolayısıyla Bu Zor Durumlarda da Milletçe Kenetlenip İhtiyaçlarımıza Destek Vererek Sürdürüyoruz” Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, ”TUZLA’DA DİJİTAL OKURYAZARLIĞI ARTIRIYORUZ”

HIZLI YORUM YAP