DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLA’DA MHP VİTES YÜKSELTTİ

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER: DEM'LENMİŞ CHP'YLE BİR GELECEK OLMAYACAĞINA İNANIYORUZ

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI’NDAN TUZLA ÇIKARMASI

  https://youtu.be/IIKDdLWtsXg

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr.İzzet Ulvi Yönter, MYK Üyeleri Nevzat Ünlütürk, M.Cüneyt Göz, 1.Bölge Başkanı Hakan Aslan, İl Başkan Yardımcısı Hakan Çeçen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Pehlivan, Av. Suat Altunkaynak, Sabri Solakoğlu, Tuzla’da Bir Dizi Ziyaretler İçin Geldikleri İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Yönetimini Ziyaret Etti.

31 Martta Yapılacak Genel Seçimler Öncesi MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Yönetim Kurulu Dur Durak Bilmeden Partililerle Birlikte Kapı Kapı Gezip Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor. Aylardır Komşum Nasılsın Temalı Ev ve İş Yerlerini Ziyaret Ederek Günün Son Saatlerine Kadar Birçok Temaslarda Bulunarak Vites Yükselten MHP Genel Merkez ve İl Başkanlığından Oluşan Heyete Ülkü Ocakları 1.Bölge Başkanı Kerim Cebeci, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Gündoğdu, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları Tamer Çakıroğlu, Ali Doğruer, Hacı Ay, Oğuz Çetinbaş, İbrahim Şengül ve İlçe Yönetimi Tam Kadro Eşlik Etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, “Erzincan İliç Çöpler Köyündeki Altın Madeninde Meydana Gelen Heyelanın Faturasını İBB Başkan Adayımız Murat Kurum’a Kesmek İstediler. Gündem İliç’ten, Altın Madeninden İstanbul’a Geldi. İBB’nin Kampanyasına İliç’i Alet Ettiler, Utanmazlar, Edepsizler.” Dedi.

MHP Tuzla İlçe Başkanlığında Parti Teşkilatıyla Bir Araya Gelen Yönter, Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik İçerisinde İstanbullulara El Uzattıklarını ve Burada Taş Üstüne Taş Koyacaklarını Kaydetti.

Son 5 Yılda İstanbul’da Yalandan Başka Bir Şey Yapılmadığını Söyleyen Yönter, “Sadece Yalan, Riya, Aldatma. İBB Başkanı, İstanbul’u Sukutuhayale Uğrattı. Şehremini, Şehri Emanet Edeceğimiz Kişi Demek. Bu Adam Emin Değil. Emin Olmayan Birisine Biz İstanbul’da İkinci 5 Yılı Nasıl Verebiliriz?” İfadelerini Kullandı.

Ekrem İmamoğlu’nun “İsrafa Son Verdik” Sözlerini Eleştiren Yönter, “İmamoğlu’nun Kendisi, Varlığı İsraf. CHP Kongresine İBB Kaynaklarını Aktardı Mı, Aktarmadı Mı? Delegelere Para Verdi Mi, Vermedi Mi? Tuzla’da Yapılacak Yolları, Ulaştırma Hizmetlerini Keserek Parti İçi Hesaplaşmaya Bu Devletin Kaynağını Haksız Yere Aktardı Mı?” Diye Sordu.

Yönter, İstanbul’da 2019’da Yüzde 47 Olan Trafik Yoğunluğunun Bugün Yüzde 69’a Çıktığını Belirterek, Şöyle Konuştu:

“Ekrem İmamoğlu, Senin Yönettiğin İstanbul Bu Hale Gelmiş. Görüyorum Billboardlarda ‘61.5 Kilometrelik Metro Yaptık’ Diye. Daha 4-5 Gün Önce O Rakam Farklıydı, Birdenbire Güncellediler, Yeni Bir Uzunluk İlan Ettiler. Metro Yaptığı da Yok. Daha Geçen Ayın Sonunda Gayrettepe-Kağıthane Hattı Havalimanına Bağlandı, 37.5 Kilometre. Bunu Yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhur İttifakı, Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan.”

“İBB’NİN KAMPANYASINA İLİÇ’İ ALET ETTİLER”

İstanbul’un Trafik Çilesini Bitirmek İstediklerini Kaydeden Yönter, Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un Bu Konuda Umut Verdiğini, İkna Edici Projeler Ortaya Koyduğunu Belirtti.

Yönter, Kurum’un Seçim Çalışmalarının İyi Gitmesinin Ardından İmamoğlu’nun Maskesinin Düştüğünü İfade Ederek, Şöyle Konuştu:

Yönter, İstanbul’un Genelinde Murat Kurum’un Öne Geçtiğini, Sokağın, İstanbul’un Kalbinin ve Geleceğinin Kurum ve Cumhur İttifakı Dediğini Söyledi.

“DÜNYANIN EN BÜYÜK TÜRK KENTİ HAK ETTİĞİ ZİRVEYE ÇIKACAK”

Yönter, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Zilleti Hak Ettiği Yere Göndereceklerini, Bu Yerin Sandığın Dibi Olduğunu ve Bir Daha Oradan Çıkamayacaklarını Kaydetti.

Devrin, Türk Devri, Cumhur İttifakı, Devlet Bahçeli, MHP ve Recep Tayyip Erdoğan Devri Olduğunu Vurgulayan Yönter, ”Devletimizi Devretmeyeceğiz, Hakkımızı Yedirmeyeceğiz. Biz DEM’lenmiş CHP’yle Bir Gelecek Olmayacağına İnanıyoruz. MHP Olarak Tuzla ve Diğer 38 İlçemizde Bütün Teşkilatlarımız Sahada. Dava Arkadaşlarımız İnanmış Şekilde Çalışıyorlar. Biz 39 İlçemizin 39’una da Talibiz, Bütün Belediye Meclis Üyeliklerine ve İstanbul’un Tamamına Talibiz. Dünyanın En Büyük Türk Kenti Artık Yeni Dönemde Hak Ettiği Zirveye Çıkacak.” Diye Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA FUTBOLUN EFSANELERİ GENÇLERLE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP