DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2160415฿%0.31261

ETHEREUM

100752Ξ%1.25961

a

TUZLA’DA MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NDE ŞEHİT VE GAZİLER İÇİN AĞAÇ DİKİLDİ

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI: “SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA OLUŞTURABİLMEK İÇİN AĞAÇ DİKİYORUZ” “GAZİLERİMİZİN VE ŞEHİT AİLELERİMİN BURADA OLMASI ÇOK ANLAMLI”

Tuzla Belediyesi, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Nedeniyle, Fidan Dikme Etkinliği Düzenledi. Düzenlenen Etkinlikte Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Tarafından Yıl Boyunca Takipleri Yapılan Şehit ve Gazilerin İsimlerine Özel Ağaç Dikimi Gerçekleştirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın Katıldığı Programda 16 Bin Metrekarelik Alana Tuzla Belediyesi Tarafından Üretilen Bin 500 Fidan Çocuklar Tarafından Dikildi.

Tüm Yurtta Çeşitli Fidan Dikme Programları İle Kutlanan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü, Tuzla’da da Özel Bir Program İle Kutlandı. Akfırat Mahallesi’nde 16 Bin Metrekarelik Alanda Düzenlenen Etkinliğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Başkan Yazıcı’nın Eşi ve Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Gaziler, Şehit Aileleri,  Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Minikleri, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri İle Birlikte Çok Sayıda Tuzlalı Çocuk Katıldı. Düzenlenen Etkinlikte Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Tarafından Yıl Boyunca Takipleri Yapılan Şehit ve Gazilerin İsimlerine Özel Ağaç Dikimi Gerçekleştirildi. Şehit Aileleri, Çocuklarının Adını Taşıyan Ağaçları Dikerken Duydu Dolu Anlar Yaşadılar. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı da Şehit Aileleri ve Gaziler İle Birlikte Ağaç Diktiler. 16 Bin Metrekarelik Alana Tuzla Belediyesi Tarafından Üretilen Bin 500 Fidan Çocuklar Tarafından Dikildi.

“SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA OLUŞTURABİLMEK İÇİN AĞAÇ DİKİYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Cumhurbaşkanlığımız Tarafından Başlatılan Milli Ağaçlandırma Günü Yani 11 Kasım Saat 11’i 11 Geçe Çok Anlamlı Bir Programda Buradayız. Burada Tüm Tuzla’daki Unsurlarımız, Şehit Yakınlarımız, Gazilerimiz, Gençlerimiz, Çocuklarımız, Öğrencilerimiz Burada Olması, STK’lar, Muhtarlar, Seçilmiş Meclis Üyeleri İle Birlikte Tüm Tuzla’yı Yansıtan Bir Toplulukla Burada Geleceğimiz Olan Çocuklarımıza Bırakacağımız Dünyayı Güzelleştiriyoruz. Çocuklarımıza Bırakacağımız Dünyayı Daha İyi ve Daha Güzel Kılmak İçin Sürdürülebilir Bir Yaşam ve Sürdürülebilir Bir Dünya Oluşturabilmek İçin Ağaç Dikiyoruz” Dedi.

“GAZİLERİMİZİN VE ŞEHİT AİLELERİMİN BURADA OLMASI ÇOK ANLAMLI”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz de Buradalar. Bir İnsanın, İnsanlık Adına Verebileceği En Önemli Şey Canıdır. Canını Bu Millet İçin Feda Etmiş Şehitlerimizin Aileleri Buradalar. Yine O Uğurda Yola Çıkmış Ama Gazi Olmuş Gazilerimiz Burada. Bu Çok Anlamlı Bir Şey. Çocuklarımız Buradalar. Onların Geleceği İçin Buradayız. Ağaç Yaşken Eğilir Sözüne İstinaden Gelecekte Daha Sorumlu Bir Birey, Geleceği Seven ve Geleceğe Daha Güvenli Adımlar Atmaya Çalışan, Daha Sürdürülebilir Yaşam Tarzını Oluşturmak İçin Çocuklarımıza Şimdiden Ağaca, Yeşile, Dünyanın Tüm Kaynaklarına, Alternatif Enerji Kaynaklarına Yönlendirme Konusundaki Tasarruflara Çocuk Yaşta Başlanır. Bugün Çocuklarımızın Burada Ağaç Dikmeleri, Gelecekte Binlerce Çocuğa Ağaç Dikme Motivasyonunda Bulunacak Olan Bir Birey Getirmiş Olduk” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, TUZLA’DA ANILDI

HIZLI YORUM YAP