DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’DA OKUL AİLE BİRLİKLERİNİN DURUŞU NET

Tuzla’da Bulunan Okulların Aile Birlikleri Temsilcileri ve Yönetimiyle Gerçekleşen Yemeğe AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Leyla Subaşı ve Gülcan Eser Katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Misafirleri Tek Tek Masalarında Ziyaret Ederken Yenilen Yemekten Sonra Açılış Konuşmasını Yapan Başkan Bacacı Yaklaşan Referandum da Çocuklarımızın Geleceği İçin Destek İstedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Yaptığı Konuşmada Yerli ve Milli Olan Cumhurbaşkanlık Sisteminin Tüm Maddeleri Resmi Gazetede de Yayınlandı Çocuklarımızın Geleceği İçin Çok Önemli Olduğunu İfade Ederken Bu Seçimin Siyasi Parti Seçimi Olmadığını Anayasa Değişikliği Paketinin En Önemli İşlevi Hükümet Sisteminde Var Olan Çift Başlılığı Gidermek Ve İstikrarın Sağlaması Olacaktır. Bu Değişiklikte Yer Alan Hükümler Bürokratik Oligarşiyi Bitirmeye Yönelik Bir Adımdır. Büyüme Siyasette İstikrarla Sağlanabilir Dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan Yaptığı Konuşmada Sizden Tek Bir Şey İstiyorum Lütfen Geleceğimiz ve Yarınlarımız İçin 18 Maddeyi Detaylarıyla İnceleyin Okuyun O Zaman Daha İyi Anlayacaksınız Gerçekten Son Yıllarda Yaşananları Gördüğümüzde ve Yaşadığımız Eski Dönemleri Bir Hatırlayın Maddeler de İlçe Başkanımızın Açıkladığı Gibi Resmi Gazetede Tek Tek Yayınlandı KARARINIZ NET OLSUN İfadelerini Kullandı.

Protokol Konuşmalarından Sonra Soru Cevap Bölümüne Geçilerek Kafasında Maddeler Üzerinde Teretütleri Olan Okul Aile Birliklerinin Temsilcileri Söz Alarak Sorular Sordu AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci de Kürsü Cevap Verdi. Programın Sonunda Çekilen Hatıra Fotoğraflarıyla Son Buldu.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HÖKÜMETİN DERNEĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

HIZLI YORUM YAP