DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’DA OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIR

Tuzla Belediyesi, Her Yıl Eğitim-Öğretime Verdiği Desteği Bu Sene de Sürdürdü. Koronavirüs Salgını Kapsamında Alınan Tedbirler Doğrultusunda, Yüz Yüze Eğitim-Öğretim 21 Eylül’de Başladı.  Tuzla’da Bulunan İlk ve Orta Dereceli 70 Okula, Boyama İşlemleri, Dezenfekte Uygulaması ve Hijyen Malzemelerinin Karşılanması Konusunda Yardım Edildi. Okullarda Yapılan Çalışmaların İlk Etabında, Okulların İç Cephe Boya Çalışması Yapıldı. İkinci Aşamada İse, Okulların Ortak Kullanım Alanları Olan Tuvaletler, Kantinler İç Zeminler, Camlar, Kapılar, Mobilyalar, Sıralar ve Dolapların Dezenfekte İşlemleri Tamamlandı. Ayrıca Yüz Yüze Eğitim Başlamadan Önce, Okullara Hijyen Malzemesi Dağıtımı da Yapıldı. İçlerinde Çamaşır Suları, Yüzey Temizleyiciler, Sıvı El Sabunları, Tuvalet Kağıtları, Havlu Peçeteler, Mikrofiber Temizlik Bezleri, Islak Mendiller ve Çöp Poşetleri Bulunan Hijyen Malzemeleri Okullara Teslim Edildi.

“YIL BOYUNCA DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Tüm Yıl Boyunca Okullara Yapılan Desteğin Devam Edeceğini Belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”Yüz Yüze Eğitimin Başladığı 21 Eylül Tarihinden Önce İlçemizde Bulunan 70 İlk ve Orta Dereceli Okullarımızın Bakımlarını, Temizlik ve Dezenfekte İşlemlerini Tamamladık. Bu İşlemleri Aslında Biz Her Sene Okullar Açılmadan Yapıyorduk. Ancak Bu Sene İçinde Bulunduğumuz Koronavirüs Nedeniyle Bu İşlemleri Daha Fazla Titizlenerek Yaptık. Özellikle Öğrencilerin Sorunsuz Bir Şekilde Eğitim Öğretim Dönemini Tamamlamalarını, Ailelerinin İse Çocuklarını Okula Güvenli Bir Şekilde Göndermeleri İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz. Bunların Dışında Okullarımıza Hijyen Malzemesi Desteği Sağlıyoruz. Çamaşır Suyundan El Sabununa, Tuvalet Kağıtlarından Islak Mendillere Varıncaya Kadar Bir Çok Hijyen Malzemesini Okullarımıza Gönderdik. Yıl Boyunca Okullara Verdiğimiz Desteği Sürdüreceğimizin Altını Çizmek İstiyorum” Dedi.

“VERİLEN BU DESTEK BİZ EĞİTİMCİLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Tuzla Belediyesi Tarafından Verilen Desteğin Eğitimcileri Mutlu Ettiğini Belirten Barış Manço Ortaokulu Müdürü Nida Keskin, “Daha Önce Görev Yaptığım Yerlerde Ben Belediyeden Maalesef Çok Fazla Destek Görememiştim. Bu Anlamda Tuzla Belediyesi’nin Benim İçin Ayrı Bir Önemi Var. Okul Müdürlerinin İşi Gerçekten Çok Zor. Biz Elimizden Gelen Çabayı Göstersek Bile Büyüklerimizin Desteği Olmadan Tabi ki Bir Yere Kadar Başarı Sağlayabiliyoruz. Bu Nedenle Tuzla’ya Geldiğim Zaman Geldiğim Nokta Beni Çok Memnun Etti. Okuldaki Bütün Arkadaşlarım, Diğer Okullardaki Arkadaşlarım Çok Mutlu ve Huzurlu Çalıştığını Gördü. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Başta Olmak Üzere Eğitim Camiasına Verilen Bu Destek, Biz Eğitimcileri Çok Mutlu Ediyor. Kendimizi Güvende Hissediyoruz. Kendimizi Güvende Hissettiğimiz Zaman da Eminim ki Başarılarımız Artacaktır” Dedi.

Tuzla Belediyesi Okullara Temizlik, Bakım ve Onarım Desteklerinin Yanı Sıra Yıl Boyunca Temizlik Malzemesi, Ulaşım ve Aşevi Konularında da Yardımcı Olmaya Devam Ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YAZICI ÇİFTİNDEN BÜYÜKLERİMİZE ANLAMLI ZİYARET

HIZLI YORUM YAP