33,2309$% 0.34
36,2864€% 1.28
2.608,03%0,23
4.231,00%0,63
10.473,47%-3,01
1963135฿%-1.9886
91455Ξ%-4.87433
Gelecek Nesillere Daha Yaşanabilir Bir Dünya Bırakmak İçin İlkokul, Ortaokul ve Liselerde Farkındalık Eğitimleri Düzenleyen Tuzla Belediyesi, Evliya Çelebi Ortaokulu’nda da ‘Organik Tarım’ Eğitimi Düzenledi.
Tuzla Belediyesi, Gelecek Nesillere Daha Yaşanabilir Bir Dünya Bırakmak İçin İlkokul, Ortaokul ve Liselerde Farkındalık Eğitimleri Düzenliyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Talimatlarıyla Düzenlenen Eğitimlere Bir Yenisi Daha Eklendi. Evliya Çelebi Ortaokulu’ndaki 8’inci Sınıf Öğrencilerine ‘Organik Tarım’ Eğitimi Verildi. Verilen Eğitim İle Organik Tarımın Önemi Vurgulandı. Ayrıca Evliya Çelebi Ortaokulu’nun Bahçesinde Bulunan Organik Tarım Yapılan Bahçe de Gezildi. Eğitimler Hakkında Bilgi Veren Tuzla Belediyesi Personeli Resul Günerhan,” Organik Tarımın Neden Önemli Olduğunu Anlattık. Çevre Kirliliği Gittikçe Artıyor. Çocukların da Teknolojiye Olan İlgisi Artıyor. Bu Sebeplerden Dolayı Çocukların Kulağına Organik Tarım İle Alakalı Bir Kar Suyu Kaçırmak İstedik” Dedi.
“ÇOCUKLARIMIZ YAPARAK, YAŞAYARAK VE GÖRELİK ÖĞRENİYORLAR”
Evliya Çelebi Ortaokulu Müdürü Sedat Altay,” 2 Yıldır, Bu Projemiz Uygulanıyor. Pandemi Dolayısıyla Bir Yıl Ara Vermiştik. Projemizin Bir Ayağı da Organik Tarım. Bu Güzel Projeyi Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Ayşegül Kaşıkçı Çam Hocamız Yazdı. Bizler de Kendisine Yardımcı Oluyoruz. Tabi Ki, En Büyük Yardımcımız, Tuzla Belediyesi’dir. Şu An Okulumuzda Organik Tarım İle İlgili Bir Bahçemiz Oluşturduk. Çocuklarımız, Yaparak, Yaşayarak ve Görelik Daha Canlı Bir Şekilde Olayı Anlamaya Çalışıyorlar” Dedi. Okulda Eğitim Alan Öğrencilerden Zeynep Karabacak,” Organik Tarım, Diğer Tarım Türlerine Göre Doğaya Çok Daha Fazla Katkı Sağlıyor. İlaçlar Hem İnsan Sağlığına Hem de Çevre Üzerinde Olumsuz Etkileri Bulunurken, Organik Tarım Hem İnsan Sağlığına Hem de Çevre Sağlığı İçin Daha İyidir” Dedi.



VATANDAŞLARIMIZI CAN KULAĞI İLE DİNLİYORUZ
1
“EMSAL TRANSFERİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURİYETİNE MECLİSTEN ÇÖZÜM”
428817 kez okundu
2
TUZLA BELEDİYESİ’NDE BASINA ENGEL! GÜVENLİK EKİPLERİ TEPKİ ÇEKTİ
389952 kez okundu
3
TUZLA BELEDİYE MECLİSİ’NDE GERİLİM YÜKSELDİ: İMAMOĞLU’NUN YOLSUZLUK SORUŞTURMASI VE SİYASİ ÇEKİŞMELER GÜNDEMDE!
375355 kez okundu
4
“SAKALAR YALANLADI, CHP’LİLER DOĞRULADI: TUZLA MECLİSİ’NDE ALKIŞ KRİZİ!”
353774 kez okundu
5
TUZLA MECLİSİ’NDE GÜNDEM: İBB OPERASYONU VE AKSAYAN HİZMETLER
333879 kez okundu